Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ειδες?? Ααααλλο επιπεδοΜα τι αβρότητες τι τζεντλεμεν σ αυτό το νήμα,
Τι επίπεδο, με το σεις και με το σας
Καλημερουδια :-*
Ειδες?? Ααααλλο επιπεδοΜα τι αβρότητες τι τζεντλεμεν σ αυτό το νήμα,
Τι επίπεδο, με το σεις και με το σας
Καλημερα γιαβρι μου :-* και χρονια μας πολλα... ειδικα ως προς το εθνικο <<κομματι>> της σημερινης ημερας !!!!!!Τι να πούμε για την Έλενα
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με τα ολα της!!!
Τη καλημερα μου!
Χαιρετώ την νηματοθέτρια, με το καταπληκτικό ντύσιμο!!! πάντα σικ!! μου φτιάχνεις την ημέρα!Καλο ξημέρωμα σε ολους :-* :-*
Το νου σας το ξαλμυρισμα
Επισης Τιραμολα.. Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-*Χαιρετώ την νηματοθέτρια, με το καταπληκτικό ντύσιμο!!! πάντα σικ!! μου φτιάχνεις την ημέρα!
Χρόνια πολλά για σήμερα!!
Ελενάρα Παντα πανέμορφη και σικάτη είσαι απίθανη το κουκλί!!Καλο ξημέρωμα σε ολους :-* :-*
Το νου σας το ξαλμυρισμα
ειμαι απλα ειλικρινης στο εχω ξαναγραψει στο παρελθον.Καλημερα Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια..
Χρονια πολλα σε ολους - ολες, οσους γιορταζουν σημερα
Την Παρασκευη Τασο μου.. Θα τα πουμε ολα και θα περιμενω και τα σχολια σαςEλενα εισαι η καλυτερη και περιμενουμε το καινουργιο σου ξεκινημα με ανυπομονησια!!!!
Ναι... Κρυβε λογια..Καλησπέρα γιαβρι μου .
Μην ξαναπώ κύρια μου και μας πάρουν στο ψιλό....
Ηταν να με δειτε καπου αργα μετα τις 12 Τριτη η Τετάρτη που ερχεται .. Αλλα λογω ΕΣΡ και λογω προσωπικων ευαισθητων δεδομενων , παει στις καλενδες...Τι θα γίνει την παρασκευή ρε παιδιά, θα τη δούμε στο ¨Τατουάζ ´?
ΑαααααΗταν να με δειτε καπου αργα μετα τις 12 Τριτη η Τετάρτη που ερχεται .. Αλλα λογω ΕΣΡ και λογω προσωπικων ευαισθητων δεδομενων , παει στις καλενδες...
Ηταν κανονισμενο. Μπηκε ομως στην μεση το γεγονος με το Athensdiva και στρααααβωσεεεεε... >
Έχασε η Ελεονόρα...Θα "χτύπαγε" κόκκινο!Ηταν να με δειτε καπου αργα μετα τις 12 Τριτη η Τετάρτη που ερχεται .. Αλλα λογω ΕΣΡ και λογω προσωπικων ευαισθητων δεδομενων , παει στις καλενδες...
Ηταν κανονισμενο. Μπηκε ομως στην μεση το γεγονος με το Athensdiva και στρααααβωσεεεεε... >
Δεν εφταιγε η Ελεωνορα (κοινη αποφαση ηταν) ... Απλα πεσαμε σε bad timing...Έχασε η Ελεονόρα...Θα "χτύπαγε" κόκκινο!
Μω σε!Δεν εφταιγε η Ελεωνορα (κοινη αποφαση ηταν) ... Απλα πεσαμε σε bad timing...