alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Ναι.. Δεν βαζει πληκτρολογιο κατω... Κατα το <<δεν βαζει γλωσσα μεσα>>Αγαπη μου ολοι το ιδιο σκεφθηκαμε, απλως ο Τρουμπ το εγραψε κιολας
Εχει χιουμορ παντως το ξεβρακωτουλη μου. Πρεπει να του το αναγνωρισουμε ε?
Μεχρι και την πενταγιωτισσα βρηκε στο Λονδινο να ρωταειΝα φας σκατούλες και μας τρόμαξες κιόλας εσύ.
Είχαμε και την άλλη την attention whore να το παίζει ερευνητάκος από θέμα σε θέμα αμπελαλε......
trancelation please στην δευτερη παραγραφο..Να φας σκατούλες και μας τρόμαξες κιόλας εσύ.
Είχαμε και την άλλη την attention whore να το παίζει ερευνητάκος από θέμα σε θέμα αμπελαλε......
trancelation please στην δευτερη παραγραφο..
Μεχρι και την πενταγιωτισσα βρηκε στο Λονδινο να ρωταει
Απο οτι ειδα αρκετοι τον εψαχναν τον Αλεξ..Ο Μίστερ μαλάκας 2017 ΚΑΙ 2018 pussy wagon που δεν έχει πραγματική ζωή και μπαίνει εδώ για να τραβήξει την προσοχή των άλλων ή τα μπινελίκια τους, μας έπρηξε 1 μήνα να γράφει σε όλα τα νήματα οτι ψάχνει γιατί δε λογκάρει ο Άλεξ. Μόνο τρισάγιο που δεν του έκανε και στεφάνι στου Μπούκουρα.
Απο οτι ειδα αρκετοι τον εψαχναν τον Αλεξ..
Αny way. Thanks for trancelation :-*
Ναι θα ασχοληθω,με την κηπουρικη
Το πρόγραμμα της ημέρας ..
Λίγο κηπουρική ..
Λίγο μαγειρική..
Μετά θα δω τι παίζουν τα άλλα κανάλια ..
Ποια Αντελινα και μαλακιες ρε φιλε η πειναλα η Ουκρανη? Εδω σου απανταει και σου λεει Ελληνιδα Μουναρα Πορνοσταρ. Για ποια Αντελινα μας μιλας ρε φιλε το 1.20 με αναταση που επαιρνε καλη πιπα και μας τα ειχατε πρηξει ολοι.
Εκει θα με εβρισκε ομωςΣιγά μη σε έψαχνε και στο άγριο τριαντάφυλλο. :S
Εγω κοιμαμαι..Πάλι φιλοσοφία έπεσε δω μέσα,
Φωνάξτε με όταν τελειώσετε.
Σε μυστικια τοποθεσια.. Θα γεμισω τις μπαταριες μου!!Που θα σαι τριήμερο,
Και μετα κοιμήσου
Πάντως θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να γράψεις την άποψή σου και κυρίως την προσωπική σου εμπειρία για το θέμα.Φιλε Αλεξ εχω επιλεξει (πιστευω να μην σφαλλω), να μην ενημερωνομαι απο συγκεκριμενες εκπομπες της tv για την επικαιροτητα. Δεν σου κρυβω οτι με πιανει η περιέργεια μερικες φορες να δω τι λενε, αλλα κρατιεμαι. Αλλωστε τα γνωρισα τα πραγματα απο <<μεσα>> καιεχω διαφορετικη αποψη σε πολλα απο αυτα που λεγονται, την οποια, κατα πασα πιθανοτητα θα την καταθεσω δημοσια..
Καλησπερα
Ε μα δεν θα το αφησω να παει ετσι..Πάντως θα είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να γράψεις την άποψή σου και κυρίως την προσωπική σου εμπειρία για το θέμα.