Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τι γλυκουλι avatar..Τόσες μέρες?
Μπαταρίες υποβρυχίου θα φορτίσεις?
Τι γλυκουλι avatar..Τόσες μέρες?
τωρα που θα εχει υπεφορτιστει κιολας θα κανει θαυματαΤόσες μέρες?
Προτιμούσες εμένα ημίγυμνο ανοιξιάτικα?Τι γλυκουλι avatar..
Το κατα δυναμιν γιαβρι μου.. Το κατα δυναμινπαντως απο τις φωτο πρεπει να ειναι δυνατη μιλφαρα!!!
τωρα που θα εχει υπεφορτιστει κιολας θα κανει θαυματα
Ωωω ναιιιΠροτιμούσες εμένα ημίγυμνο ανοιξιάτικα?
Θα μου κανες και δοκιμαστικό?Ωωω ναιιι
Απο τις φώτο βγάζετε κάτι ηθικό και ανήθικο μαζί .....τρέλλα!!!Καλησπέρα Ελενα !!!
εννοείται πολύ ειδικα οταν κανεις παραθεση στον εαυτό σου εεεΑπο τις φώτο βγάζετε κάτι ηθικό και ανήθικο μαζί .....τρέλλα!!!
E ο ανθρωπος εκανε λαθος..καημενε και εσυ. Αλλα τον ευχαριστώ για τα καλα του λογια !!εννοείται πολύ ειδικα οταν κανεις παραθεση στον εαυτό σου εεε
Eσυ μην ζηλευεις
καλημερα ;) και εγω τον ευχαριστω ;)E ο ανθρωπος εκανε λαθος..καημενε και εσυ. Αλλα τον ευχαριστώ για τα καλα του λογια !!
Καλημερα
Εγω οφειλω να ειμαι ευγενικη.. Τωρα αν ειναι κλωνος θα αποδειχτει με τον ενα η τον αλλο τροπο Τασο μου πιο συντομα απο παλια..καλημερα ;) και εγω τον ευχαριστω ;)
μην πιστεύεις κλώνου λόγια γιατι μετα έρχονται τα μοιρολόγια ;)
εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα προς θεου ισα ισα ενα νεο μελος που με την ενημέρωση και την αύρα που εχει ;) εμεις οι λιγο πιο παλιοί σιγα σιγα θα την κάνουμε ;) μονο θεατέςΕγω οφειλω να ειμαι ευγενικη.. Τωρα αν ειναι κλωνος θα αποδειχτει με τον ενα η τον αλλο τροπο Τασο μου πιο συντομα απο παλια..
Οχι κατσε θα εχει πλακα απο εδω και περα. Θα περασουμε καλάεγω δεν ειπα τετοιο πραγμα προς θεου ισα ισα ενα νεο μελος που με την ενημέρωση και την αύρα που εχει ;) εμεις οι λιγο πιο παλιοί σιγα σιγα θα την κάνουμε ;) μονο θεατές
εγω δεν κανω τετοια πραγματα :- για ποιον με περασες ειμαι σοβαρος ανθρωπος :- και δεν ασχολουμε με τετοια πραγματα μονο κωλαρα βυζαρα τιποτα αλλοΟχι κατσε θα εχει πλακα απο εδω και περα. Θα περασουμε καλά
Ετσι..!! Απλα πραγματα και κατανοητα ;)εγω δεν κανω τετοια πραγματα :- για ποιον με περασες ειμαι σοβαρος ανθρωπος :- και δεν ασχολουμε με τετοια πραγματα μονο κωλαρα βυζαρα τιποτα αλλο