Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
τον ξερω τον εναν!!!γαμω την τυχη μου γαμω!!
τον ξερω τον εναν!!!γαμω την τυχη μου γαμω!!
Ετσι σε θελω φυσιολατρη και ρομαντικό :-*φυτεψα λεβαντες και ζουμπουλια την κυριακη....
Και ψυχολογικα και οικονομικα με επηρεασε.. Λογικο δεν ειναι?Έσενα Έλενα δεν σε επηρέασε καθόλου το ολο θέμα;
Για την δεσποινιδα που βγαινει πλατη στην Τατιανα και κανει καταθεσεις ψυχης, εχεις καποιο σχολιο?Και ψυχολογικα και οικονομικα με επηρεασε.. Λογικο δεν ειναι?
Με τον αλλον ναι.. Με τον εναν δεν του καθομαι...
Γενικα ετσι οπως εχει παρουσιασθει το ολο θεμα (απο ολους), ειναι για ακρατητα γελια.Καλα η Τατιανα λεει τα μισα...
Το θεμα εχει παρουσιασθει οπως ακριβως "πρεπει" προς τηλεθεαση, κανιβαλλοφαγια και εξυπηρετησεις.Γενικα ετσι οπως εχει παρουσιασθει το ολο θεμα (απο ολους), ειναι για ακρατητα γελια.
Ειναι σαν να ασχοληθω εγω να κανω εκπομπη για εγχειρισεις καρδιας ενω δεν ξερω καν το σχημα εχει το νυστερι
Φιλε Αλεξ εχω επιλεξει (πιστευω να μην σφαλλω), να μην ενημερωνομαι απο συγκεκριμενες εκπομπες της tv για την επικαιροτητα. Δεν σου κρυβω οτι με πιανει η περιέργεια μερικες φορες να δω τι λενε, αλλα κρατιεμαι. Αλλωστε τα γνωρισα τα πραγματα απο <<μεσα>> καιεχω διαφορετικη αποψη σε πολλα απο αυτα που λεγονται, την οποια, κατα πασα πιθανοτητα θα την καταθεσω δημοσια..Για την δεσποινιδα που βγαινει πλατη στην Τατιανα και κανει καταθεσεις ψυχης, εχεις καποιο σχολιο?
Καλησπερα καλη μουΦιλε Αλεξ εχω επιλεξει (πιστευω να μην σφαλλω), να μην ενημερωνομαι απο συγκεκριμενες εκπομπες της tv για την επικαιροτητα. Δεν σου κρυβω οτι με πιανει η περιέργεια μερικες φορες να δω τι λενε, αλλα κρατιεμαι. Αλλωστε τα γνωρισα τα πραγματα απο <<μεσα>> καιεχω διαφορετικη αποψη σε πολλα απο αυτα που λεγονται, την οποια, κατα πασα πιθανοτητα θα την καταθεσω δημοσια..
Καλησπερα
Με το μεσαιο το μακρυτερο.. ΖουζουνιΕγώ τώρα με ποιόν είμαι, με τον ένα ή με τον άλλο;
Με το μεσαιο το μακρυτερο.. τσουτσουνι
:S :S :S :S :SΓινεσαι :S αισχρος τωρα :S
Αγαπη μου ολοι το ιδιο σκεφθηκαμε, απλως ο Τρουμπ το εγραψε κιολαςΓινεσαι :S αισχρος τωρα :S
Με το μεσαιο το μακρυτερο.. Ζουζουνι
Γινεσαι :S αισχρος τωρα :S
Αγαπη μου ολοι το ιδιο σκεφθηκαμε, απλως ο Τρουμπ το εγραψε κιολας