anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
κόψε της μπίρες σε πειράζουν...Λέτε σε όλο αυτό το σαματά να έχει βάλει το χεράκι του ο παραπονεμένος ντουντάρας?
Και σας το λεγα, μη τον προγκάτε.
κόψε της μπίρες σε πειράζουν...Λέτε σε όλο αυτό το σαματά να έχει βάλει το χεράκι του ο παραπονεμένος ντουντάρας?
Και σας το λεγα, μη τον προγκάτε.
κόψε της μπίρες σε πειράζουν...
εχει δει μαλλον πολλες ταινιες δρασηςεχεις να μας συστήσεις καποιους παιχτη αληθεια που νομιζεις οτι βρισκεσαι στο φαρ ουεστ ξερεις αν γινει αυτο που λες και επέμβουν οι φουσκωτοί (που δεν υπάρχουν) και σπάσει ο διαολος το ποδι του και πλακωσει η αστυνομια :- μετα ισως επειδη δεν ξερεις αρχιζει η άνοδος τον μυρίων ;) απο 3ο όροφο και πάνω(ποινικη διωξη κακουργημα) για 100 και 150 ευρώ κανείς δεν παιζει τον κώλο του ............
ναι με τον Ποπάυεχει δει μαλλον πολλες ταινιες δρασης
Εγω ομως βραχος <<ηθικης>>..Δεν υποκυπτω στα κελευσματα των απανταχου σειρινωνΠολλές νεες εγγραφές εχουμε με το κλεισιμο του αθενς ντιβα.
Και όλοι θελουν να παρασύρουν την έλενα στην ακολασία.
Τι καλε... Μαγειρευει κανεις κατι καλο?.....
... Κάτι μυρίζει
Εγω ομως βραχος <<ηθικης>>..Δεν υποκυπτω στα κελευσματα των απανταχου σειρινων
Τα ειδα... Θα σου γραψω λιγο αργότεραΈλενα σε παρακαλώ δες τα πμ σου. Ευχαριστώ πολύ.
Ναι θα ασχοληθω,με την κηπουρικηθα καλογερεψεις?
θα βαλεις αμπαρες στο μουνι σου?
Ναι θα ασχοληθω,με την κηπουρικη
...Τι καλε... Μαγειρευει κανεις κατι καλο?
Με τον αλλον ναι.. Με τον εναν δεν του καθομαι...μπραβο!!!καιρος είναι να συμμαζευτεις...ως ποτε θα γαμιεσαι με τον έναν και τον άλλο.... :S
φυτεψα λεβαντες και ζουμπουλια την κυριακη....Ναι θα ασχοληθω,με την κηπουρικη
τον ξερω τον εναν!!!γαμω την τυχη μου γαμω!!Με τον αλλον ναι.. Με τον εναν δεν του καθομαι...
Λες Ε ανοιξη ηρθε, εαρινη ισημερία εχουμε.. Ασε να ανθησουν τα κλαρια να βγαλει η γης χορταρι...
... Κλώνους.