Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ενα καφεδακι Νικο μου...Καλησπέρα! Τι πίνεις;
Καλησπέρα :-*
Ενα καφεδακι Νικο μου...Καλησπέρα! Τι πίνεις;
Ντροπηηηηηηηη!o Συρινακης σε ανεβασε στην πυραμιδα του πορνο. αν δεν ηταν θα ησουν μια κοινη ιεροδουλη. γιαυτο σε ερωτω,
Πίνουν καφεδάκια οι ωμοφαγοι;Ενα καφεδακι Νικο μου...
Καλησπέρα :-*
Ποιο πράγμα ειναι ντροπήΝτροπηηηηηηηη!
Όλη η εκτίμηση σου είναι ντροπιαστική. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις την Έλενα για αυτό.Ποιο πράγμα ειναι ντροπή
Το παιρνω πισω μοντελο καλύτεραΌλη η εκτίμηση σου είναι ντροπιαστική. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις την Έλενα για αυτό.
Δεν το κατάλαβα το τελευταίο!. Αλλά απ' όσο ξέρω την Έλενα δε νομίζω ότι θα ήταν μια κοινή ιερόδουλη αν δεν ήταν ο Σηρηνας. Γι αυτό εξέφρασα την διαφωνία μου. Τέλος πάντων!Το παιρνω πισω μοντελο καλύτερα
Ολοι απο καπου ξεκιναμε...Ανεξαρτήτως επαγγελματος!! Μετα η πορεια μας, δειχνει κι αλλους δρομους που απο εμας εξαρταται αν θα ακολουθησουμε η οχι..o Συρινακης σε ανεβασε στην πυραμιδα του πορνο. αν δεν ηταν θα ησουν μια κοινη ιεροδουλη. γιαυτο σε ερωτω,
Καπου κάπου... ;) ;)Πίνουν καφεδάκια οι ωμοφαγοι;
Ολοι απο καπου ξεκιναμε...Ανεξαρτήτως επαγγελματος!! Μετα η πορεια μας, δειχνει κι αλλους δρομους που απο εμας εξαρταται αν θα ακολουθησουμε η οχι..
Και μαζεψε λιγο απο την χολη που τρεχει στο πατωμα..
Ειδες το παλιοκοριτσοένα βημα πριν σου δωσει το οσκαρ πρωτου γυναικειου ρολου ηταν ο σειρηνακης και εσυ τον παρατησες μωρη!!!!
φτου σου!!!!
:S :S :S
Φιλουθκια μωρον μου γλυκον!Καπου κάπου... ;) ;)
Και μην χαλιέσαι με τα πιο πανω γραφόμενα.. Συνηθισα πια και τα περιμενω αλλωστε κατα καιρους
:-* :-*Φιλουθκια μωρον μου γλυκον!
Ξεδιπλώνονται πολλά ταλέντα στο πληκτρολόγιο, δε δίνουμε σημασία.
Περι χολής το ανάγνωσμα.
Τελικά γιατι τασπασες με την σιρινα??
Γιατί ήρθε αυτός και έιπε σε εκείνη πως η άλλη έτσι, και μετά ήρθε η άλλη και είπε στον πρώτο πως η δέυτερη αλλιώς. Αλλά μετά ήρθε πάλι ο έτσι και είπε στην έτσι πως έτσι και έτσι άλλα η έτσι δεν έιπε στον έτσι πως έτσι αλλά έτσι.
Έλπιζω να βοήθησα...
Kατα τα αλλα , χαλαζι ριχνειΤι άλλα νέα?