MrNostalgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Καλο και δημιουργικο απογευμα να εχετε ολοι :-* :-*
ίδια ρούχα ή "ξαναζεσταμένη" ΄φωτο?
Καλο και δημιουργικο απογευμα να εχετε ολοι :-* :-*
Και με το κρεας τα καταφερνω... Εξαρταται την << εκδοση >>
Εχει ξανανεβει.. Αλλα με χαροποιει το γεγονος οτι το καταλαβες ... ;) ;)ίδια ρούχα ή "ξαναζεσταμένη" ΄φωτο?
Λες εσυ τωρα να μην το καταλαβαεγώ πάντως με το "κρεας" δεν εννούσα , κοτόπουλο ή κότσι
και το κατάλαβα και γλυτώνω απο το να ψάχνω σε ποια σελίδα του νηματος την ειχες ανεβάσει..Εχει ξανανεβει.. Αλλα με χαροποιει το γεγονος οτι το καταλαβες ... ;) ;)
Λες εσυ τωρα να μην το καταλαβα
Το καλοκαιρι γιαβρι μου .. Καλα να ειμαστε και θα κατηφορησω καμμια βδομαδουλα . Ενα απο τα μερη που θα ηθελα να παω στο νησι ειναι σ αυτο τον καταυλισμο που εχουν κανει επιστημονες στη γαυδο
Το καλοκαιρι γιαβρι μου .. Καλα να ειμαστε και θα κατηφορησω καμμια βδομαδουλα . Ενα απο τα μερη που θα ηθελα να παω στο νησι ειναι σ αυτο τον καταυλισμο που εχουν κανει επιστημονες στη γαυδο
Γενικα υπαρχει ενα θεματακι.. Αλλα δεν με χαλαει.. Αλλωστε δεν βγαινω κ πολυ, οποτε δεν με κουραζει..Ελενα οταν τριγυρνας, σου την πεφτουν ή δεν ασχολεισαι με το αθλημα ανευ αμοιβης????
Στο λεω γιατι ειμαι πεφτουλας και αμα σε πετυχω καμια φορα στα ρανταρ μου, εχεις να φας στενο μαρκαρισμα...
Ναι, εδω σχεδον ενα χρονο.Καλησπέρα Ελενα. Την συνεργασια με την σιρινα την σταματησεσ??
*****.Tvκαι που θα σε απολαμβανουμε τωρα??
Το σωστό θα ήταν να γράψεις (απευθυνόμενος σε εμένα φυσικά) Όχι με μπερδέψατε λιγουλι.Αλλα με μπερδέψες...Λιγουρι!!!!!Με μπερδεψατε λιγουλι...
Το σωστό θα ήταν να γράψεις (απευθυνόμενος σε εμένα φυσικά) Όχι με μπερδέψατε λιγουλι.Αλλα με μπερδέψες...Λιγουρι!!!!!
δεν χρησιμοποιείς το μετρό της σαλονίκης,Για φαγητο φαγητο .....
Πορτοκαλια σαγκουινια κανα λωτο ... Τετοια πραγματα
Καλησπερα
δεν χρησιμοποιείς το μετρό της σαλονίκης, Πηγα πισω απο το παραβαν οταν γινοταν η παρουσιαση-εγκαινια απο τον πρωθυπουργό μας.. Αλλα δεν βρηκα μετρο και εφυγα
Νομίζεις πως τα φρούτα είναι φαγητό,
Εεεεεεεεε
Τι θα γίνει, ντιπ είσαιι!
Καλημέρα,Kαλημερα σε ολους