kokkoras alaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Kαλημερα σε ολους
Καλημερα!Ομορφιες!Kαλημερα σε ολους
Kαλημερα σε ολους
Καλημερα!Ομορφιες!Kαλημερα σε ολους
Μαγιααααα....Καλημέρα,
Κάτι σου κάνανε ε?
:-* :-*Καλημερα!Ομορφιες!
Oλες οι <<σχεσεις>> καποια στιγμη τελειωνουν .. Εκτος σπανιων εξαιρεσεωνΤελικά γιατι τασπασες με την σιρινα??
Oλες οι <<σχεσεις>> καποια στιγμη τελειωνουν .. Εκτος σπανιων εξαιρεσεων
Καλημέρα κοκορικο μου :-*
...... καλημέρασ....
ως μη λεχθέν το προηγούμενο ..
......λιγουλάκι ..Καλημέρα κοκορικο μου :-*
Διαφωνεις?
Εννοεις , διαφωνει (Ο amjik) στο κομματι των εξαιρεσεων ?Στο κομμάτι των εξαιρέσεων λογικα
..... από τα δεκα έπτα μου έκανα 7 σοβαρες σχέσεις , άσχετα μέ πόσες κυρίες συνευρέθην έρωτικά...... αυτές οί 7 σχέσεις άκόμα ύπαρχουν στήν ζωή μου......Εννοεις , διαφωνει (Ο amjik) στο κομματι των εξαιρεσεων ?
Η εννοεις κατι αλλο ?
Δηλαδη θεωρεις οτι ολες οι σχεσεις , μηδεμιας εξαιρουμενης , δεν τελειωνει ποτε ?......λιγουλάκι ..
Εννοεις , διαφωνει (Ο amjik) στο κομματι των εξαιρεσεων ?
Η εννοεις κατι αλλο ?
Προσωπικο βιωμα (ευχαριστο εννοειται)!! Που ομως θεωρω δεν μπορουμε να το παρουμε σαν κανονα που ισχυει σε ολους ........ από τα δεκα έπτα μου έκανα 7 σοβαρες σχέσεις , άσχετα μέ πόσες κυρίες συνευρέθην έρωτικά...... αυτές οί 7 σχέσεις άκόμα ύπαρχουν στήν ζωή μου......
Η το καλυτερο ... μεταλλαξης ! Αν οχι μεταλλαξης , τοτε τελους.Ω ναι αυτό εννοώ, και εγώ διαφωνώ. Όλα έχουν ημερομηνία λήξεως
.....Προσωπικο βιωμα (ευχαριστο εννοειται)!! Που ομως θεωρω δεν μπορουμε να το παρουμε σαν κανονα που ισχυει σε ολους ...
Τελικα δεν διαφωνουμε και πολυ ;).....
..... φυσικά ...... νερό & μπύρα στό βάτραχο πίνουνε... .........
......Τελικα δεν διαφωνουμε και πολυ ;)
......
.. καί τό καλό στό άφησα γιά τό τέλος , τής συζήτησης..... μ'ια έξ αυτών είναι τώρα πλέον ήγουμένη σέ βυζαντινό μοναστήρι..... Επιλογες ειναι αυτες ,οταν βρεις <<τοιχο>> σε ολα
σκέψου ότι θέλεις .. σ αγαπώ όπως & νάχει
Καλησπέρα! Τι πίνεις;Kαλημερα σε ολους