Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μα θεσσαλονικη δεν συνεργαζομαι με το athensdiva βρε παραπονιαρηαααα έτσι ε? Για τα καρντασια κάνουμε εξαιρέσεις!!!
Μα θεσσαλονικη δεν συνεργαζομαι με το athensdiva βρε παραπονιαρηαααα έτσι ε? Για τα καρντασια κάνουμε εξαιρέσεις!!!
ενα μονο ελλατωμα εχει η κα ελενα...ειναι παοκαααα έτσι ε? Για τα καρντασια κάνουμε εξαιρέσεις!!!
ενα μονο ελλατωμα εχει η κα ελενα...ειναι παοκ
ουδέν παραπονον!!! Άλλωστε δεν ξέρεις από γύψους,τι να σε κάνω?Μα θεσσαλονικη δεν συνεργαζομαι με το athensdiva βρε παραπονιαρη
πάλι καλά...φαντάσου να ήταν Άρης!!!ενα μονο ελλατωμα εχει η κα ελενα...ειναι παοκ
Και με γυψους εχω εμπειρια ...ουδέν παραπονον!!! Άλλωστε δεν ξέρεις από γύψους,τι να σε κάνω?
Βρε που εισαι εσυ ?χι χι χι
καλησπερα ελεναΒρε που εισαι εσυ ?
Χαθηκαμε .... Καλησπερα :-* :-*
Ευχαριστω πολυ γιαβρι μου :-* :-* :-* :-*καλοταξιδι
το Logo ειναι στο χειροτερο σημειο... :S
ε μα!!!!....
στο τσουτσουνιον εδώ και χρόνια έχω κάνει εμφυτευση οστού!!!! από το πλευρο!!!!!Και με γυψους εχω εμπειρια ...
Εκτος και αν τον εχεις στο τσουτσουνιον
Ωχχχχ....στο τσουτσουνιον εδώ και χρόνια έχω κάνει εμφυτευση οστού!!!! από το πλευρο!!!!!
νταξ μωρέ...λίγο το καλοκαίρι με το μαγιό δυσκολεύομαι!!!Ωχχχχ....
Να προσεχεις μην σφαξεις κανενα κολπο κατα την εισχωρηση :- :-νταξ μωρέ...λίγο το καλοκαίρι με το μαγιό δυσκολεύομαι!!!
σε φοβαται ρετο Logo ειναι στο χειροτερο σημειο... :S
κακίες!!!! Δεν είπαμε από τα πάνω πλευρά,από τα κατω,τα μικρά!!!!Να προσεχεις μην σφαξεις κανενα κολπο κατα την εισχωρηση :- :-
με φοναται?.... :Sσε φοναται ρε
με φοναται?.... :S