SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ναι...το μυστικό είναι στο....χτύπημα!!!Eιναι μερικοι που δεν εχει <<κοψει>> το αυγολεμονο...
Καλησπερα :-*
ναι...το μυστικό είναι στο....χτύπημα!!!Eιναι μερικοι που δεν εχει <<κοψει>> το αυγολεμονο...
Καλησπερα :-*
στοχοποιεις ενα αξιοτιμο μελος του σαη :S :S :S...εισαι εμπαθης..καλα ο τρουμπακης είναι μεγαλος λαπας...και δεμενη χειροπόδαρα να του την παμε, χλωμο να μπει ο συρτης... :S
στοχοποιεις ενα αξιοτιμο μελος του σαη :S :S :S...εισαι εμπαθης..
καταγραφηκε.είμαι μπεσαλής και ντομπρος και λεω την αληθεια οσο πικρη και αν ειναι
καλοταξιδι
Εγώ πάντως δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία επί του θέματος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχω χωρίς να μπορώ να πω κάτι.Εγω το προτεινα. Απο κει και περα οποιος θελει..
ρε την χατζη θα μάς τρελάνει,,,,,, πάλε χι χι χι
χι χι χι...ρε την χατζη θα μάς τρελάνει,,,,,, πάλε χι χι χι
Κυριε Ιαν λιγο στριτζο με ειπανε , αλλα <<κατα βαθος>> ημουν φιλικη ;)Κυρία Χατζή, βλέπω από τις σκηνές, ότι είστε εξαιρετικά φιλική με το υπηρετικό προσωπικό!!
χι χι χιρε την χατζη θα μάς τρελάνει,,,,,, πάλε χι χι χι
Δυνατό... Και φυσικά κομψότατη και φινετσάτη η κυρία μας... Καλοτάξιδο!
Τηλεφωνικα με προσωπικο μου τηλΓεια σου Ελενα. Αν ανεβεις θεσσαλονικη πως σε βρισκουμε να κλεισουμε ραντεβουδακι;;;
Προσπαθησε ολη η ομαδα του ***** να ανεβασει το επιπεδο παραγωγης στην Ελλαδα .. Ελπιζω το αποτελεσμα να τυχει θετικης κριτικηςΔυνατό... Και φυσικά κομψότατη και φινετσάτη η κυρία μας... Καλοτάξιδο!
αααα έτσι ε? Για τα καρντασια κάνουμε εξαιρέσεις!!!Τηλεφωνικα με προσωπικο μου τηλ
Καλησπερα