Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και παλι .....πικινδυνος εισαι ... τρουπανε αυτακακίες!!!! Δεν είπαμε από τα πάνω πλευρά,από τα κατω,τα μικρά!!!!
Και παλι .....πικινδυνος εισαι ... τρουπανε αυτακακίες!!!! Δεν είπαμε από τα πάνω πλευρά,από τα κατω,τα μικρά!!!!
στο τσουτσουνιον εδώ και χρόνια έχω κάνει εμφυτευση οστού!!!! από το πλευρο!!!!!
το σπασες καμαρ μουνταξ μωρέ...λίγο το καλοκαίρι με το μαγιό δυσκολεύομαι!!!
φοβαται το διορθωσαμε φοναται?.... :S
απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!το σπασες καμαρ μου
α οκ...ειπα και γω.....φοβαται το διορθωσα
και εσείς κυρία,μη κουρουδευεται....13 και σήμερα!!!!....... Αυτα κανουν οι καβαλες
τωρα αν σου πω ότι στο δημοτικο ειχαν φαει όλα σκαλωμα με αυτό τα τραγουδι κ μου σπαγαν τα νευρα θα με πιστεψεις?....... Αυτα κανουν οι καβαλες
απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
παρε κεφαλιααπαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
Αντε με το καλο βρε Να σε βρει ο καινουργιος χρονος ανευ γυψου ;)και εσείς κυρία,μη κουρουδευεται....13 και σήμερα!!!!
εστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση προσωπικών μου φωτό...τσακω μια αναφορά τώρα!!!
μισο φοραει τα μπρατσακια τουεστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...
διωξε με ρε να δω τι θα κανετε χωρις εμεναεστειλες αναφορα?..μαικ ετοιμασου,για μακροβουτι...
party!!!!...αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχα!!!!!!!διωξε με ρε να δω τι θα κανετε χωρις εμενα
μισο φοραει τα μπρατσακια του
Bad ass....
oooooohhhhhhh yeaaaa baby I am the soul of the partyparty!!!!...αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχα!!!!!!!
ε οχι και baby,ρε μαντραχαλε....ξουτ απο δω....oooooohhhhhhh yeaaaa baby I am the soul of the party