Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Βρε καλως τον ... Που γυρνας εσυ καλε ??aαν προκειται για τα δικα ζου βυζια μωρο μου ...ολοι βυζολαγνοι ειμαστε!! Εχω και καλο χαρακτηρα καημενε
Καλησπερα
Βρε καλως τον ... Που γυρνας εσυ καλε ??aαν προκειται για τα δικα ζου βυζια μωρο μου ...ολοι βυζολαγνοι ειμαστε!! Εχω και καλο χαρακτηρα καημενε
Μηπως πρεπει να αλλαξεις το νικνειμ σε βυζολαγνος 2
Καλησπερουδια :-* :-*
Να στο δαγκωσει αυτος να πας για μαστεκτομη
δεν θα χρειαστεί να πας θα στην εχει κανει επιτοπουΝα στο δαγκωσει αυτος να πας για μαστεκτομη
MAKRYAAAAA!!!!!Βρε καλως τον ... Που γυρνας εσυ καλε ??
Καλησπερα
ΑΧΧΧΧ.... και εγω θελωMAKRYAAAAA!!!!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ με τις δικες μου συνθηκες!!οταν γυρισω θα τα πουμε!ΑΧΧΧΧ.... και εγω θελω
Οκ ... Περιμενω λεπτομερειες και κατι να κανουμε με την τυχη σου βρε παιδακι μουΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ με τις δικες μου συνθηκες!!οταν γυρισω θα τα πουμε!
εσυ αργεις ακομα για αυτην την κατηγορια(μην τολμήσεις να φερεις αντιρηση κ με κανει να φενομαι μεγαλος σε )Ενα καλο θρεντ ( απ οσα λιγα διαβασα ) που αξιζει να συμμετασχετε..... ;) ;)
Αν δεν έχει μπινελικια...δεν αξίζει!!!Ενα καλο θρεντ ( απ οσα λιγα διαβασα ) που αξιζει να συμμετασχετε..... ;) ;)
Πολυ στυλατο χτενισμα...Καλησπερα :-*
Καλη και γιορτινη εβδομαδα να εχετε εσεις οι οικογενειες σας και οι φιλοι σας
Εγω το προτεινα. Απο κει και περα οποιος θελει..Κατασκοτωθηκε ο κοσμος να συμμετάσχει
Καλα δεν μιλαω... :Sεσυ αργεις ακομα για αυτην την κατηγορια(μην τολμήσεις να φερεις αντιρηση κ με κανει να φενομαι μεγαλος σε )
Εγω το προτεινα. Απο κει και περα οποιος θελει..
σαφεστατο υπονοουμενο για τρουμπακη...σιγα μην μπορουν να πηδανε μιλφαρες οι αυγολεμονοι εδώ μεσα... :S
Eιναι μερικοι που δεν εχει <<κοψει>> το αυγολεμονο...σιγα μην μπορουν να πηδανε μιλφαρες οι αυγολεμονοι εδώ μεσα... :S
σαφεστατο υπονοουμενο για τρουμπακη...
σαφεστατο υπονοουμενο για τρουμπακη...