TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κουμπαρε ο γαρος ειναι για σερβις ;) εν ο τραγος ειναι τζαμπα ;)Κουμπάρε εν έχεις γαδαρον και παεις με τραγον;
κουμπαρε ο γαρος ειναι για σερβις ;) εν ο τραγος ειναι τζαμπα ;)Κουμπάρε εν έχεις γαδαρον και παεις με τραγον;
ενταξει μωρε δικο σου δικο μου στην ελλαδα ειμαστε ;)θα σταματησεις να γραφεις αραμαικα?...
υ.γ.ειναι αλλουνου πατεντα...
Άρα τα διάβασες. Όμως σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο αφού δεν υπάρχει συννενόηση (δες επίλογο).
Ναι αλλά δεν ποστάρουν σμάηλς τύπου > γιατί ευκόλως παρεξηγείσαι από το πληκτρολόγιο.
Το ότι έδωσα για 2η φορά παραγγελία - απάντηση θα πάρω στις 32 του άλλου του μηνός (σημειωτέον ο θηλυκός κούκος πάει για αηδόνι - να πω και τον αριθμό??? - είναι αρκετά περισσότερα από όσα εσύ πληρώνεσαι μια κι έβαλες τη λέξη πληρωμή)
δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα μου και σκοπεύω να το λύσω (να εκτονωθώ) μαζί σου.
Θα σε πάω πρώτα σε έναν παιδίατρο να σε τσεκάρει. Για να αποφανθεί αν είσαι ακόμα μικρούλι (διανοητικώς). Με τέτοιες απαντήσεις μου δημιούργησες τύψεις BOEING.....
Και δεν υπερβάλλω καν.....
Έχεις κάποια απορία μικρούλα μου;
Αν όχι θα τα πούμε όταν έλθει ένα πετροχελίδονο από μια παγωμένη χώρα....
Ο Αννον εκτος απο πελατης, ειναι και φιλος καλος και πατριωτακι, που γνωριζω απο παλια , και εχει ενα παραπανω δικαιωμα να κανει πλακα , λογω στενης γνωριμιας.
Γιατι αν δεν το καταλαβες ... Πλακα κανει ...
Τον ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ τον εχει δει απο κοντα χωρις προλογους και πολλα μπλα μπλα , αν σε λεει κατι αυτο ....
Α κουμπάρε οπκιο εν τρώει ψωφφφφα!κουμπαρε ο γαρος ειναι για σερβις ;) εν ο τραγος ειναι τζαμπα ;)
Έδεσες τώρα..... βρήκες άνθρωπο. Να τον χαίρεσαι τον μπούστη.
κουμπαρε αμπαλατος ειναι αρφας ο τραγοςΑ κουμπάρε οπκιο εν τρώει ψωφφφφα!
ρε εσεις εδω εχουμε αλλους ερωτες με εσας θα ασχολουμαστε
Το τραγούδι που πόσταρες με έστειλε (όχι στα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας) αλλά μετά τον παιδίατρο θα σε πάω στο ληξιαρχείο για να δω αν όντως έχεις αλβανικές ρίζες......
Με έσκασες μωρέ τύραννε από τα Τίρανα της Αλβανίας παίζει να είσαι..........
Go to 1:32 and listen carefully, σε αφήνω......
:'( :'(Ελενα χαρας στην υπομονη σου ρε :-
μην κλαις καθολου υπομονή :- καποια στιγμη θα ανοιξουν ολες οι πτέρυγες στο σινουρι θα γλιτώσεις ;):'( :'(
Και εν μπευτει τ αρφαλιν ντου πότε. Ε τότε ν αγορασσω εναν!κουμπαρε αμπαλατος ειναι αρφας ο τραγος
barock...
κοίτα πόσο ντουγάνια είναι...
ρε σεις παρτούζα ετοιμάζουμε....