TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αρχοντισσα σε παω τωρα με εφτιαξες ;) μισο λεπτο να παρκαρω τον τραγο
αρχοντισσα σε παω τωρα με εφτιαξες ;) μισο λεπτο να παρκαρω τον τραγο
Nτουντα δεν θα με πεις τι θα κανω στο νημα μου και πως θα γραφω .. Με παραθεσεις θελω , με παραθεσεις θα γραφω > >Άσε τις παραθέσεις σε εμένα μιλάς......
Κι ειδικά τα ενοχλητικά σμάηλς, δηλαδή τι κακό σου πόσταρα;
Διάβασες τι σου έγραψα;
Αν ναι απαντάς πριβέ.
Και αλλα πολλα ειχα στο χωριο μου αλλα δεν στα λεωείχες και στο χωριό σου τέτοιο...?
έχει πάρκινγκ σύστεμ...?αρχοντισσα σε παω τωρα με εφτιαξες ;) μισο λεπτο να παρκαρω τον τραγο
κακούργα...
Ναι στο αερΙοδρομιο , εβαλαν με 5 ευρω το 24ωροέχει πάρκινγκ σύστεμ...?
τι να σου λεω φιλε ολα τα συστηματα νεας τεχνολογιας ;) μεχρι και αεροσακους εχει αν τρακαρει μεθυσμενος να μην χτυπησειέχει πάρκινγκ σύστεμ...?
ακριβό είναι θα πάω αλλού...Ναι στο αερΙοδρομιο , εβαλαν με 5 ευρω το 24ωρο
Δηλαδή δεν διάβασες τα pm, άρα χάνω τα λόγια μου.........
Πρέπει να τα λέμε όλα δημόσια;
Κάποια πράγματα (που αφορούν εσένα κι εμένα) δεν λέγονται δημόσια. Γιατί πολύ απλά δεν αφορούν κανέναν άλλον.
Και χαλάρωσε λίγο με τα νευράκια, δεν σε προσέβαλα, ούτε σε μείωσα (όπως έχει κατά καιρούς από διάφορους).......
ไม่ใส่มันด้วยคนงี่เง่าก็แน่ใจว่าจะโยนคุณไปถึงระดับและจะชนะคุณΠοιο χαλαρη πεθαινω... Ουτε καν νευρακια !!
Μα τι να διαβασω στα πμ ???? Δεν μπορω να βγαλω κανενα συμπερασμα απο οσα γραφεις . Σε εχω εξηγησει πανω απο 100 φορες οτι αν θες να συναντηθεις μαζι μου , παιρνεις στο γραφειο και ζητας την Ελενα Χατζη , το γραφειο με ενημερωνει , ερχομαι , κανουμε οτι κανουμε ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ , με πληρωνεις φευγω !!
Γιατι δεν θες να το καταλαβεις .. ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??
ไม่ใส่มันด้วยคนงี่เง่าก็แน่ใจว่าจะโยนคุณไปถึงระดับและจะชนะคุณ .... Τι εννοεις εδω ... γιατι δεν καταλαβα καλαไม่ใส่มันด้วยคนงี่เง่าก็แน่ใจว่าจะโยนคุณไปถึงระดับและจะชนะคุณ
αυτος που πρεπει κατάλαβε μην μου στεναχωριέσαιไม่ใส่มันด้วยคนงี่เง่าก็แน่ใจว่าจะโยนคุณไปถึงระดับและจะชนะคุณ .... Τι εννοεις εδω ... γιατι δεν καταλαβα καλα
Kαλα ... Φευγω τωρα !!αυτος που πρεπει κατάλαβε μην μου στεναχωριέσαι
yes madamKαλα ... Φευγω τωρα !!
Οταν φυγεις και εσυ κλεισε τα φωτα ;)
Άρα τα διάβασες. Όμως σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο αφού δεν υπάρχει συννενόηση (δες επίλογο).Μα τι να διαβασω στα πμ ????
Ναι αλλά δεν ποστάρουν σμάηλς τύπου > γιατί ευκόλως παρεξηγείσαι από το πληκτρολόγιο.Ουτε καν νευρακια !!
Το ότι έδωσα για 2η φορά παραγγελία - απάντηση θα πάρω στις 32 του άλλου του μηνός (σημειωτέον ο θηλυκός κούκος πάει για αηδόνι - να πω και τον αριθμό??? - είναι αρκετά περισσότερα από όσα εσύ πληρώνεσαι μια κι έβαλες τη λέξη πληρωμή)ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Θα σε πάω πρώτα σε έναν παιδίατρο να σε τσεκάρει. Για να αποφανθεί αν είσαι ακόμα μικρούλι (διανοητικώς). Με τέτοιες απαντήσεις μου δημιούργησες τύψεις BOEING.....κανουμε οτι κανουμε
θα σταματησεις να γραφεις αραμαικα?...ไม่ใส่มันด้วยคนงี่เง่าก็แน่ใจว่าจะโยนคุณไปถึงระดับและจะชนะคุณ
Κουμπάρε εν έχεις γαδαρον και παεις με τραγον;αρχοντισσα σε παω τωρα με εφτιαξες ;) μισο λεπτο να παρκαρω τον τραγο