Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αυτος παειεισαι Θεα με κεφαλαια γραμματα
Ευχαριστω παντως
Αυτος παειεισαι Θεα με κεφαλαια γραμματα
Διαφοροι.... τυχεροιΕλενάρα μου ποιος είναι ο τυχερός που σε βγάζει φωτογραφίες;;;
Μια λεκάνη ποπ κορν,κάτι μπύρες κλπ ....και μετά gym!!! Καλά κάνω που με την προβατίνα κοντοσούβλι πίνω μόνο νερό!!!Έτσι διατηρείτε η σιλουέτα!!!!Καλημερααααα
Παω gym
Τα λεμε μετα :-* :-*
Προβατινα και νεροοοοοΜια λεκάνη ποπ κορν,κάτι μπύρες κλπ ....και μετά gym!!! Καλά κάνω που με την προβατίνα κοντοσούβλι πίνω μόνο νερό!!!Έτσι διατηρείτε η σιλουέτα!!!!
Γιατί γελάτε περικαλω? Νερό και μάλιστα Ξυνο από τη Φλώρινα!!!!Προβατινα και νεροοοοο
Καλησπερα :-* :-*καλημερα Ελεναρα
Γιατί γελάτε περικαλω? Νερό και μάλιστα Ξυνο από τη Φλώρινα!!!!
.........Χρειαζεται για πολλους λογους κοκορικο μου ;)
Καλησπερα
Κανει κρυο βρε τωρα ... Μπρρρρ.........
.... ΕΙΠΑΜΕ...Μόνο κολύμπι.ολόσωμο ΑΓΑΛΜΑ.
..... ΤΕΛΟΣ !!
..Υ.Γ. ..ξεκινάμε με τεσσερα χιλιομετρα την έβδομάδα & άνεβαινουμε !!Κανει κρυο βρε τωρα ... Μπρρρρ
Κανει κρυο βρε τωρα ... Μπρρρρ
Αχχχ.. Που χρονος για τετοια καθε μερα .. :-(..Υ.Γ. ..ξεκινάμε με τεσσερα χιλιομετρα την έβδομάδα & άνεβαινουμε !!
Ειχα ενα τετοιο σχεδιο, αλλα αναγκαστικα βρεθηκα εκτος Θαλασσας απο τελη Αυγουστου ...Ένα είναι το μυστικό, δε σταματάς καθόλου, το πας σερί από το καλοκαίρι, κάθε μέρα.
Βέβαια εμένα από εκεί μου έχει μείνει και το κουσουράκι αλλά τουλάχιστον έχω δικαιολογία για τα γκομενέτα.
Ειχα ενα τετοιο σχεδιο, αλλα αναγκαστικα βρεθηκα εκτος Θαλασσας απο τελη Αυγουστου ...
Τωρα ειναι αργα .. Του χρονου ισως ;)
Ειναι πολλα να γινουν ακομα αλλα ειμαι σε καλο δρομο ;)Τι να σε κάνουμε, ήθελες να γίνεις ακόμα πιο ΚΑΥΛΑΡΑ.
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΣΟΥ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/move]
[move] [/move]
Ειναι πολλα να γινουν ακομα αλλα ειμαι σε καλο δρομο ;)