Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ελα θα σε τριψω και την πλατουλα ... Να κρατας το σαπουνι ομωςΈχει ζεστό νερό; Δεν αργώ.....
Ελα θα σε τριψω και την πλατουλα ... Να κρατας το σαπουνι ομωςΈχει ζεστό νερό; Δεν αργώ.....
Εσυ χανεις ..Όχι,ευχαριστώ....πλαστική ΔΕΝ κάνω,ούτε αν είναι δώρο!!!!Μείνε όσο θέλεις,δεν έχει χρονοχρεωση.
φοβάμαι τη νάρκωση...μετά τα 80 είναι επικίνδυνη...Εσυ χανεις ..
ρε συ 79 ετών και 152 ημερών είσαι...φοβάμαι τη νάρκωση...μετά τα 80 είναι επικίνδυνη...
Ναι καλα ... Σε πιστεψα τωραφοβάμαι τη νάρκωση...μετά τα 80 είναι επικίνδυνη...
Ελα θα σε τριψω και την πλατουλα ... Να κρατας το σαπουνι ομως
και από εδώ τα παίρνεις ρε? Θα αφήσεις κάνα κοκκαλακι να γλειψουμε και εμείς?ρε συ 79 ετών και 152 ημερών είσαι...
έχεις ακόμη δικά σου δόντια...?και από εδώ τα παίρνεις ρε? Θα αφήσεις κάνα κοκκαλακι να γλειψουμε και εμείς?
Του εχω κοψει συνταγη αυτουνου .. Μονο οταν ανεβαινω Θεσσαλονικη παιρνε δοσηκαι από εδώ τα παίρνεις ρε? Θα αφήσεις κάνα κοκκαλακι να γλειψουμε και εμείς?
όχι...μόνο γλείψιμο!!! Τα δόντια μου τα έχω κάνει κομπολόι...έχεις ακόμη δικά σου δόντια...?
δεν το πρόσεξα αυτό....
αχ καλέ κυρία...δεν είστε ενημερωθείς!!!που έλεγε μια ψυχή....Του εχω κοψει συνταγη αυτουνου .. Μονο οταν ανεβαινω Θεσσαλονικη παιρνε δοση
Δηλαδις .. Εχασα επεισοδιοαχ καλέ κυρία...δεν είστε ενημερωθείησα!!!που έλεγε μια ψυχή....
Παω να δω ταινια
της υγιεινής και το ποπ κορν? Σκέτα η με βούτυρο?Παω να δω ταινια
Άσε τα σάπια, gntm πας να δεις....
Παρασπονδια :Sτης υγιεινής και το ποπ κορν? Σκέτα η με βούτυρο?
και άλλη? Αδυναμου χαρακτήρος σε βρίσκω...Παρασπονδια :S
Ασε περναω δυσκολες μερες Ενδιδω σε ακολασιες γαστριμαργικες :'(και άλλη? Αδυναμου χαρακτήρος σε βρίσκω... :