Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ετσι να χουμε να γραφουμε ενα πραμα καλε ...Σιγα μην πινω καφετέτοια ώρα καφέ?
Ετσι να χουμε να γραφουμε ενα πραμα καλε ...Σιγα μην πινω καφετέτοια ώρα καφέ?
Χαμομηλακι ειναι... ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑΕτσι να χουμε να γραφουμε ενα πραμα καλε ...Σιγα μην πινω καφε
Εκείνο το τριήμερο στο Costa Navarino....Χαμομηλακι ειναι... ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
Mήπως λες ψέμματα και μαγείρεψες χυλοπίττες;ντουμα μ αυγατες
Δεν σ αρεσουν οι χυλοπιτες ?? Με κοτοπουλακι κοκκινιστο ειναι εξαιρετικο εδεσμα !!Mήπως λες ψέμματα και μαγείρεψες χυλοπίττες;
Με αποδέκτη εμένα;
την επόμενη φορά θα πληρώσω εγώ όμως...
was ist das?ντουμα μ αυγατες
Αυγα με ντοματες στην διαλεκτο της Δεβοραςwas ist das?
Σιγα βρε μην ξοδευεσαιτην επόμενη φορά θα πληρώσω εγώ όμως...
μμμμμ καγιανας μαζυ με ωραίο χοντροκομμένο λουκάνικο!!!Αυγα με ντοματες στην διαλεκτο της Δεβορας
Καλησπερα Νικολα μου :-* :-*
Πςςςςς !!! Ασε τωρα μη με βαζεις διαολια βραδιατικα >μμμμμ καγιανας μαζυ με ωραίο χοντροκομμένο λουκάνικο!!!
εμείς οι μπρουκληδες δεν κάνουμε τσιγκουνιες...τα βγάζουμε από το στοίχημα....Σιγα βρε μην ξοδευεσαι
Καλησπέρα καλή μου! Και έφαγες αυγά με ντομάτες;Αυγα με ντοματες στην διαλεκτο της Δεβορας
Καλησπερα Νικολα μου :-* :-*
Από τα ζυμαρικά μόνο μακαρόνια (που τα μισά πάνε στις γάτες).
Κάποτε που μιλούσα με τη Ρίβερ Πλέητ και της είπα με το ίδιο στυλ όπως σε εσένα καλή ώρα (εντελώς διαφορετικές καταστάσεις) τότε στραβομουτσούνιασε & με αγριοκοίταξε. Με άλλα λόγια όποιος καεί εις τον χυλόν φυσά και την γιαούρτην.....
Ελένη ο τζόγος και κάποιες ατυχείς συμπτώσεις με έχουν κάνει τρομερά προληπτικό. Γιαυτό όταν διαβάζω > από εσένα, ωρέ λέω έγινε μπαούλο........
Οχι κατι πορτοκαλια εφαγα > >Καλησπέρα καλή μου! Και έφαγες αυγά με ντομάτες;
Αααα τοτε ... αλλαζει το πραγμα ..εμείς οι μπρουκληδες δεν κάνουμε τσιγκουνιες...τα βγάζουμε από το στοίχημα....
κακώς...τα πορτοκάλια φέρνουν αϋπνίες...για 6-70000 με παίρνει...όσα περίπου έδωσες εσύ!!!!Οχι κατι ορτοκαλια εφαγα > >