Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Πολυ ευχαριστως .. ;)Καλημέρα Ελενα! Έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα απο τους συναγωνιστές. Σύντομα Θα σε πάρω τηλέφωνο να συναντηθούμε. Φιλιά μωρό μου!
Καλημερα :-*
Πολυ ευχαριστως .. ;)Καλημέρα Ελενα! Έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα απο τους συναγωνιστές. Σύντομα Θα σε πάρω τηλέφωνο να συναντηθούμε. Φιλιά μωρό μου!
Να παει καλα η μερα βρε
Καλημερα
..........
........ καλημέρα σας κυρία μου.... μόνο νά βλέπω γίνεται ??
Ευχαριστώ και να έχεις μια όμορφη μέρα πολλά φιλιάΠολυ ευχαριστως .. ;)
Καλημερα :-*
..........
........ καλημέρα σας κυρία μου.... μόνο νά βλέπω γίνεται ??
........Ναι σιγα μην αντεξεις μονο να βλεπεις ....τι εισαι ρε φιλε "δροσερος" ?
"Βατραχος" και "δροσερός" δεν γινεται ρε
Κατα μετωπο επιθεση
..........Ναι σιγα μην αντεξεις μονο να βλεπεις ....τι εισαι ρε φιλε "δροσερος" ?
"Βατραχος" και "δροσερός" δεν γινεται ρε
Κατα μετωπο επιθεση
........
..........
.... καλέ μου φίλε <<ήμουν>> τωρα αυτά τά θεάματα θέλουνε σιδερένια φαλλικά σύμβολα.....
.. Στην Αρχαία Ελλάδα ή λέξη λεσβιάζειν σήμαινε στοματικό έρωτα». ... έδώ τό συζητάω !!
........
..........
.... καλέ μου φίλε <<ήμουν>> τωρα αυτά τά θεάματα θέλουνε σιδερένια φαλλικά σύμβολα.....
ΕτσιΡε μη φοβασαι ...απαξ βατραχος για παντα βατραχος ...και ο φιλος σου εδω ειναι μη φοβασαι τιποτα
Εχω διαφωνησει πολλες φορες επ αυτου κ θα ξαναδιαφωνησω.... Δεν χρειαζεται σιδερενιο φαλλικο συμβολο για να απολαυσεις ομορφα πραγματα του << χωρου >> ... Ορεξη για ζωη χρειαζεται !!!
Καλημέρα ΕλεναραααααααααααKαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα
Καλημερα γιαβρι μου .. :-*Καλημέρα Ελεναρααααααααααα
Οσο μπορω χωρις να ξεφευγουμε ;)Καλημέρα Έλενα! Τώρα τελευταία έχεις ομορφυνει πολύ
αντε να ερθει ο καιρος να ανηφορίσεις....Καλημερα γιαβρι μου .. :-*
Ολα καλα ?
Δεκεμβρη λεω ...αντε να ερθει ο καιρος να ανηφορίσεις....
Αυτα ειναι....μια χαρα συνεργασια θα εχετεΚατι για αυτους που ρωτανε σχετικα με την καινουργια συνεργασια ...
Ναι , συνεργαζομαι πια με την εταιρεια ***** (τον Τheo και την Ινα) , στα πλαισια ενος κυκλου γυρισματων και κοινων εμφανισεων αργοτερα ..
Εχοντας απο καιρο φιλικες σχεσεις , ειπαμε να τις προεκτεινουμε και σε επαγγελματικες
Ευχομαι να πανε ολα καλα στην συνεργασια μας !!