Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Tελειωσαν τυχερουλι μου ....Ποτε τελειωνουν τα γυρισματα να γυρισουμε τη δικη μας version μουνιτσα μου;
Σε καμμια 10 μερες θα ειμαι μαζι σας.
Tελειωσαν τυχερουλι μου ....Ποτε τελειωνουν τα γυρισματα να γυρισουμε τη δικη μας version μουνιτσα μου;
...εδώ μέσα, πάντως, μερικούς δεν θα τολμούσα να τους συναντήσω μόνος μου,
απ' τα γραπτά τους δεν φαίνονται να είναι απολύτως νουνεχείς,
τι τραβάτε κι εσείς οι ιερόδουλες...
Ακομα δεν ξερουμε ημερομηνια ....Ποτε κυκλοφορει;θα ανεβασεις καμμια σκηνη;
Oλοι αρνακια ειμαστε , μεχρι να μας βγαλουν την <<κακη οψη μας>> διαφορα γεγονοτα ...Ένα θηρίο γίνεται αρνάκι στα κατάλληλα χέρια...
Υπαρχει πολυ υλικο απο φωτο ... Την επομενη βδομαδα θα ανεβουν και εδω και στα αλλα social ;)Ποτε κυκλοφορει;θα ανεβασεις καμμια σκηνη;
Αντε καλε....χειμωνιασε!!!!Tελειωσαν τυχερουλι μου ....
Σε καμμια 10 μερες θα ειμαι μαζι σας.
θα της πάρεις γούνα...?Αντε καλε....χειμωνιασε!!!!
Θα της παρω τα μετρα πρωτα!!θα της πάρεις γούνα...?
σωστό σε βρίσκω...Θα της παρω τα μετρα πρωτα!!
Έχω απαντήσει στο σχετικό ερώτημα στην κριτική μου, κύριε!
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.
δεν στην δινουμε λεμεεεεεεεΝου σου.
Kαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα
δεν στην δινουμε λεμεεεεεεε
.....Ε τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο η κυρία Ελενα μας ..και νεκρο παππουλη αναστενει ....εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος
..........Εχω διαφωνησει πολλες φορες επ αυτου κ θα ξαναδιαφωνησω.... Δεν χρειαζεται σιδερενιο φαλλικο συμβολο για να απολαυσεις ομορφα πραγματα του << χωρου >> ... Ορεξη για ζωη χρειαζεται !!!
..........
........ Κυρία μου μού άρέσει ό τρόπος σκέψης .... άς φιλοσοφήσωμεν όλίγον λοιπόν....... ................... Μεγαλώνοντας κουραζόμαστε & σταματάμε να παίρνουμε τη συναισθηματική μας θερμοκρασία......... Τα πράγματα πού άναφέρουμε ώς σημαντικά κομμάτια της ζωής μας, είναι αύτά πού δεν ταιριάζουν μέ τήν άρχή της άνθρώπινης εύχαρίστησης............ όταν έπιδιώκουμε τήν εύτυχία, δέν σκεφτόμαστε τό νόημα, σκεφτόμαστε τήν στιγμιαία χαρά , πού στήν πραγματικότητα έρχεται σέ αντίθεση μέ τό νόημα...........