barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.087
- Πόντοι
- 5.506
δεν στην δινουμε εμεις ρε..
Πχοιος σε ρωτησε ρε; Εσυ να πας να παιξεις πλευσιον.
δεν στην δινουμε εμεις ρε..
Ναι. Αλλα θα υπαρξει προγαμιαιο συμβολαιο αποποιησης δικαιωματων στην περιουσια μου, πριν ττην τελεση του μυστηριου
Πχοιος σε ρωτησε ρε; Εσυ να πας να παιξεις πλευσιον.
....ΤΟ κοινο σου στο νημα παντως,εχω καταλαβει οτι το ενδιαφερει το ακινητο στη λιμνη κωλο ...Ε ναι ... Τι αλλο Μαζι με μερικα ακομα ακινητα στην λιμνη Κομο
Καλησπερα και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!
....ΤΟ κοινο σου στο νημα παντως,εχω καταλαβει οτι το ενδιαφερει το ακινητο στη λιμνη κωλο ...
δες το βίντεο και θα καταλάβεις...[move][size=60pt]Κώλο Χατζή θα δούμε;;;;[/size][/move]
εγω μονο εσενα θελωΝαι. Αλλα θα υπαρξει προγαμιαιο συμβολαιο αποποιησης δικαιωματων στην περιουσια μου, πριν ττην τελεση του μυστηριου
Σε παντρευει η μανα σου μαρη;
Έχω απαντήσει στο σχετικό ερώτημα στην κριτική μου, κύριε!
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.
Έχω απαντήσει στο σχετικό ερώτημα στην κριτική μου, κύριε!
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.
Kαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα
Οποσδηποτε !! Δεν το συζηταμε .... Ολοι οι καλοι χωρανεΚαλημερα ...στις 3 παντα χωραει ενας τεταρτος ....
Kαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα
Να παει καλα η μερα βρεΔώσε πόνο Ελενάκι... Δεν φτάνει που σε περιμένουμε τόσους μήνες, μας σκανδαλίζεις κιόλας πρωΐ πρωΐ
Αμε !! Εννοειται..........
........ καλημέρα σας κυρία μου.... μόνο νά βλέπω γίνεται ??