barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
δεν στην δινουμε εμεις ρε..
Πχοιος σε ρωτησε ρε; Εσυ να πας να παιξεις πλευσιον.
δεν στην δινουμε εμεις ρε..
Ναι. Αλλα θα υπαρξει προγαμιαιο συμβολαιο αποποιησης δικαιωματων στην περιουσια μου, πριν ττην τελεση του μυστηριου![]()
![]()
![]()
....ΤΟ κοινο σου στο νημα παντως,εχω καταλαβει οτι το ενδιαφερει το ακινητο στη λιμνη κωλο ...Ε ναι ... Τι αλλο![]()
Μαζι με μερικα ακομα ακινητα στην λιμνη Κομο
![]()
Καλησπερα![]()
και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!
....ΤΟ κοινο σου στο νημα παντως,εχω καταλαβει οτι το ενδιαφερει το ακινητο στη λιμνη κωλο ...![]()
δες το βίντεο και θα καταλάβεις...[move][size=60pt]Κώλο Χατζή θα δούμε;;;;[/size][/move]
εγω μονο εσενα θελωΝαι. Αλλα θα υπαρξει προγαμιαιο συμβολαιο αποποιησης δικαιωματων στην περιουσια μου, πριν ττην τελεση του μυστηριου![]()
![]()
![]()
Σε παντρευει η μανα σου μαρη;
Έχω απαντήσει στο σχετικό ερώτημα στην κριτική μου, κύριε!
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.
Έχω απαντήσει στο σχετικό ερώτημα στην κριτική μου, κύριε!
Η Έλενα δεν είναι χυδαία. Είναι ανήθικη! Όπου ήθος ορίζεται εννοιολογικά από Θεοκρατικές αντιλήψεις.
Η Έλενα δεν είναι δίκαιη. Είναι άδικη! Όπου το δίκαιο ορίζεται από την κρατούσα συντηρητική άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Η Έλενα δεν είναι το κορίτσι που θα ήθελε κάθε μητέρα για τον γιο της. Η Έλενα είναι ό,τι μισεί η μέση Ελληνική οικογένεια και ό,τι ποθεί ο ταξιδευτής της ζωής, που δεν δεσμεύεται από συμβατικότητες και εμμονές, που απορρέουν από την μιζέρια της καθημερινότητας.
Kαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα![]()
![]()
Οποσδηποτε !! Δεν το συζηταμε .... Ολοι οι καλοι χωρανεΚαλημερα ...στις 3 παντα χωραει ενας τεταρτος ....![]()
![]()
![]()
Kαλημερα σε ολη την ομορφη παρεα![]()
![]()
Να παει καλα η μερα βρεΔώσε πόνο Ελενάκι... Δεν φτάνει που σε περιμένουμε τόσους μήνες, μας σκανδαλίζεις κιόλας πρωΐ πρωΐ![]()
![]()
Αμε !! Εννοειται..........![]()
........ καλημέρα σας κυρία μου.... μόνο νά βλέπω γίνεται ??![]()