Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλησπερα :-* :-*καλησπερα
Καλως ηρθες στην ακρως ετεροκλητη παρεα μας
Kαλησπερα :-* :-*καλησπερα
Καλησπερουδια :-* :-*Δεν εχει περασει γκομενετο απο την καρδια και το κορμι μου που να μην τα εχει αρπαξει στην μαπα...κανα δυο που τσινουσαν τις επιανα απο τα μαλλια και τις ελεγα "κατσε ακινητη μωρη να σου σοβατισω την μαπα".... Με σαγρε ? ?
Καλησπερουδια :-* :-*
Μια το ξενυχτι , μια το στρωμα που (με πλακωσε)τωρα ξυπνησες μωρη?
. . θεριακλης και μπρουταλ να προσθεσω ;)Tυπε, καλα που εισαι και εσυ σε αυτο το σαι, και θυμουνται τα θηλυκα τι θα πει αντρας.
Tυπε, καλα που εισαι και εσυ σε αυτο το σαι, και θυμουνται τα θηλυκα τι θα πει αντρας.Δεν εχει περασει γκομενετο απο την καρδια και το κορμι μου που να μην τα εχει αρπαξει στην μαπα...κανα δυο που τσινουσαν τις επιανα απο τα μαλλια και τις ελεγα "κατσε ακινητη μωρη να σου σοβατισω την μαπα"....
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*Καλημέρα κυρία μου...
... Να ρωτήσω & εσάς...
.. Είναι αλήθεια το γεγονός ότι όσο ποιο πολύ γαμας τόσο ποιο πολύ θέλεις??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
Βρε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει .. Απλα υπαρχει θεμα με τα ραντεβου αν ειναι το ενα μετα το αλλο.. Και το προβλημα δεν ειναι στο προσωπο και στο μακιγιαζ , αλλα στα μαλλιαελενα χωρις πλακα γυναικα ομορφη που δεν τα παιρνει στην μαπα είναι σαν να εχει ωραιο κωλο και να μην τον δινει ή σαν να εχει βυζαρες και να μην αφηνει να παιξουν μαζι τους.
τι την ειχεις την φερραρι αν δεν την κυκλοφορεις? μονο για φωτογραφιες στο γκαραζ? δως την σε καναν άλλο να την χρησιμοποιησει.
αμα είναι να χυνουμε φωτογραφιες σου αντι να ερθουμε από κοντα
....Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Οσο ποιο πολυ γαμας τοσο περισσοτερο εμμονη σου γινεται , θα ελεγα εγω ... Οι νευρωνες στον εγκεφαλο αναπτυσονται οσο περισσοτερο περνουν εντολες για συμμετοχη τους στο σωμα και στις ενεργειες του ...
Υπονοειτε κατι κυρια, για τα υπολοιπα επιπεδα του κυριου Παοπαοκ;. . θεριακλης και μπρουταλ να προσθεσω ;)
Τουλαχιστον σε γραπτο επιπεδο
Ααααααα. Δεν μπορω να εκφερω αποψη για τα υπολοιπα ... Την αποψη μου την σχηματιζω απο τα γραφομενα του φιλου μαςΥπονοειτε κατι κυρια, για τα υπολοιπα επιπεδα του κυριου Παοπαοκ;
Πειτε με συντηρητικο,παληομοδιτη,οτι θελετε.Πιστευω οτι το να τελειωνεις στο προσωπο της κοπελλας,ειναι μια μορφη εξευτελισμου της.Αποψη μου.Βρε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει .. Απλα υπαρχει θεμα με τα ραντεβου αν ειναι το ενα μετα το αλλο.. Και το προβλημα δεν ειναι στο προσωπο και στο μακιγιαζ , αλλα στα μαλλια
Σκεψου το λιγο ;)
Καλησπερα :-*
Κοιτα μην θελει να σε ξακανει , να μεινει μονος του , με αυτες τις παλιοβιταμινες που σου δινει....
... Aπαντηση επιστημονικννή θα έλεγα καλύπτοντας τα πάντα...
.. Από τον Απρίλιο που μου έδωσε ο εξκαλιμπερ κάτι βιταμίνες βρήκα τον μπελά μου... Θέλω συνέχεια.. Ευτυχώς που τα μιλφακια μου δεν μου λένε όχι.
Βρε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει .. Απλα υπαρχει θεμα με τα ραντεβου αν ειναι το ενα μετα το αλλο.. Και το προβλημα δεν ειναι στο προσωπο και στο μακιγιαζ , αλλα στα μαλλια
Σκεψου το λιγο ;)
Καλησπερα :-*
ε βαλε σκουφακι κολυμβητηριου να είναι ολοι ευτυχισμενοι