Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ουυυυ . Μη σε πω και μετα τα 120.....
.... Λες να λειτουργούν θετικά και άνω των 90??
Αν ζησεις ..... Σε ειπα εχει σχεδιο να σε ξεκανει να μεινει ο μονος ομορφαντρας απο κει
Ουυυυ . Μη σε πω και μετα τα 120.....
.... Λες να λειτουργούν θετικά και άνω των 90??
:-* :-*γκομεναρα ατελείωτη
Καλως τον καλο φιλο μου :-* :-*Και πιο λιανά: "на вкус и цвет товарищей нет..."
ΙΝΤΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΛΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣΑμα με δεις και σε πρακτικο επιπεδο, σε βλεπω να φωναζεις " μην φευγεις ντορη μου, θα φαρμακωθω" οπως την χελμη..
Και εγω τα φτυνω .... :SΕγω εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου μια φορα με μια αλβανεζα προστιχοφατσα μεγαλη... την χυνω κανονικα στο στομα και η καριολα αντι να τα καταπιει ετρεξε στο μπανιοκαι τα...φτυσε!
:S
Τύπε, μήπως είχες φάει κουνουπίδι;
Ουυυυ . Μη σε πω και μετα τα 120
Αν ζησεις ..... Σε ειπα εχει σχεδιο να σε ξεκανει να μεινει ο μονος ομορφαντρας απο κει
Εσυ τωρα για να καταλαβω ..τι λες σε ολους οτι ειμαι ομορφαντρας...
Για να με ματιαξουν τωρα που αλαξα και στυλ στο μαλι ...βαζω gel για wet look και μιυ πααααειιι..
Ξερα στο διαβα μου τα γκομενακια ...τσ τσ
Σου ειπα η ξεματιαστρα μου ειναι σε αδεια...γαμωτω
Πες μου σε ποια κατεύθυνση είσαι έτσι ώστε όταν σε ματιασουν να σε διαβάσω και μετά να σου κάνω φτου φτου...Εσυ τωρα για να καταλαβω ..τι λες σε ολους οτι ειμαι ομορφαντρας...
Για να με ματιαξουν τωρα που αλαξα και στυλ στο μαλι ...βαζω gel για wet look και μιυ πααααειιι..
Ξερα στο διαβα μου τα γκομενακια ...τσ τσ
Σου ειπα η ξεματιαστρα μου ειναι σε αδεια...γαμωτω
Καλησπερα borbi :-*Πες μου σε ποια κατεύθυνση είσαι έτσι ώστε όταν σε ματιασουν να σε διαβάσω και μετά να σου κάνω φτου φτου...
Γεια σου Ελενα..
Πες μου σε ποια κατεύθυνση είσαι έτσι ώστε όταν σε ματιασουν να σε διαβάσω και μετά να σου κάνω φτου φτου...
Γεια σου Ελενα..
Στασου που πας :-* :-*Δε σου ξαναμιλαω
Μεινε με τον γαυρο το ροπαπη
Θυμωσα
Παω στους παππουληδες....
Αν ειναι ετσι να μου πει και εμενα
Επαναλαμβανω την ανακοινωση που εκανα προχτες
Ολο τον Σεπτεμβρη θα ειμαι εκτος
Αιντε , σηκω απο <<ντιβανια καναπεδες κρεβατια ξαπλωστρες >> (λιακοstyle) , και ελα να βγαλουμε τα ματια μας ;) και οτι αλλο μας προκυψειΑφου σγαπητη Ελενα θα λειπεις το Σεπτεμβριο και εγω πρεπει να παω στο νησι σε λιγες μερες,πρεπει να βιαστω!!!!