Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα γιαβρι μου . Καλως ηρθες :-*Καλησπέρα στην Έλενα και την παρέα της.
Καλησπερα γιαβρι μου . Καλως ηρθες :-*Καλησπέρα στην Έλενα και την παρέα της.
Γιατι καλε κυρια,τα θελω τα ματακια μου!!!Αιντε , σηκω απο <<ντιβανια καναπεδες κρεβατια ξαπλωστρες >> (λιακοstyle) , και ελα να βγαλουμε τα ματια μας ;) και οτι αλλο μας προκυψει
Kαλησπερα
Μεταφορικα το ειπα .... Μην φοβουσαι ;)Γιατι καλε κυρια,τα θελω τα ματακια μου!!!
Αιντε , σηκω απο <<ντιβανια καναπεδες κρεβατια ξαπλωστρες >> (λιακοstyle) , και ελα να βγαλουμε τα ματια μας ;) και οτι αλλο μας προκυψει
Kαλησπερα
Ετσιιιιι Το εψαχνα εγω .. Αλλα δεν βρηκα το καταλληλοΈπρεπε να το βαλω,μην με παρεξηγήσεις!
Αλλο φοβουμαι,μην παθω εγκεφαλοανακοπη οταν θα σας δω απο κοντα!!! Εχω προβλημα με τις εντυπωσιακες κυριες.Μεταφορικα το ειπα .... Μην φοβουσαι ;)
Τιποτα δεν θα παθεις . Κανονικος (οπως ολοι) ανθρωπος ειμαι και εγω ...Αλλο φοβουμαι,μην παθω εγκεφαλοανακοπη οταν θα σας δω απο κοντα!!! Εχω προβλημα με τις εντυπωσιακες κυριες.
Ειναι αυτουποβιβασμος να θεωρω τον εαυτο μου ανθρωπινο ον , με τα καλα του κ τα κακα του , οπως ειμαστε ολοι ..?Εεεε οχι και οπως ολοι,γιατι υποβιβαζεις τον εαυτο σου?
Τωρα,καποιοι θα με παρεξηγησουν,αλλα εχω μαθει να λεω παντα αυτο που πιστευω.Ελενα απο οτι εχω καταλαβει εισαι εκτος απο μια πολυ ομορφη κοπελλα και ενας αξιολογος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Αυτο εχει τη μεγαλυτερη αξια,τα νειατα,η ομορφια,καποτε φευγουν δυστυχως.Αυτο που μενει ειναι η εσωτερικη ομορφια και δυναμη!!! Την οποια εχω σκοπο να την κρατησω μεχρι τελους
Ευχαριστω πολυ και καλο ξημερωμα . Δευτερα θα ειμαι πισω..Μελετωντας ειδα οτι αυριο αναχωρεις απο Αθηνα.Καλα να περασεις και καλη επιστροφη.
Μελετωντας ειδα οτι αυριο αναχωρεις απο Αθηνα.Καλα να περασεις και καλη επιστροφη.
Ευχαριστω πολυ και καλο ξημερωμα . Δευτερα θα ειμαι πισω..
Καλημέρα σας.Kαλημερα σε ολους .. :-* :-*
Καποιες τελευταιες δουλιτσες πριν την αναχωρηση , και τα λεμε αργοτερα
Ετσι!!! Αυτο μας χρειαζεται. (Καλη διαθεση) σε ισχυρες δοσεις , αλλοιως δεν παλευεται ;)Καλημέρα σας.
Μας φτιάξατε τη διάθεση!
μπορω να ανεβω απο τον βραχο?...Kαλημερα σε ολους .. :-* :-*
Καποιες τελευταιες δουλιτσες πριν την αναχωρηση , και τα λεμε αργοτερα
μπορω να ανεβω απο τον βραχο?...