anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
μην λες για φαΐ μεσημεριάτικα...απο κυλικεια?....μονο απο πιτσαριες,και ενιοτε,απο κομμωτηρια...
μην λες για φαΐ μεσημεριάτικα...απο κυλικεια?....μονο απο πιτσαριες,και ενιοτε,απο κομμωτηρια...
καυλα ατελειωτη εισαι μωρο μου!!Aξιζε η ταλαιπωρια
σαν τον τονι σφηνο εισαι η ανταύγεια η μωβ σας ξεχωρίζει και το γυαλιιιιιι ;) κουκλα μπραβοAξιζε η ταλαιπωρια
Σε ευχαριστω Τασο μου .. :-*σαν τον τονι σφηνο εισαι η ανταύγεια η μωβ σας ξεχωρίζει και το γυαλιιιιιι ;) κουκλα μπραβο
Κατσε δεν τελειωσαμε ..Αυτα ειναι οι λεπτομερειες . ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗΚαλησπέρα και από εμένα! Κ. Χατζή ήσασταν που ήσασταν πυραυλος τωρα γίνατε πυρηνικός!
πω πω ομορφιεςAξιζε η ταλαιπωρια
άλλος σαλιάρης εδώ πέρα > ρε εσεις αφηστε την κομμώτρια να δουμε τιποτα αλλο τωρα ;) πιο πονηρο ρε ;) ;) ;)πω πω ομορφιες
άλλος σαλιάρης εδώ πέρα > ρε εσεις αφηστε την κομμώτρια να δουμε τιποτα αλλο τωρα ;) πιο πονηρο ρε ;) ;) ;)
τα κοριτσακια απο πισω δεν μας κανεις κανενα κονε ;)Καλησπερα απο Πλακα ..
Τα ειδες ε ?? Οχι θα σε ξεφευγε...τα κοριτσακια απο πισω δεν μας κανεις κανενα κονε ;)
ΠΛΑΚΑ εχεις!!!
κατσε λιγο πιο εκει να σου πω σε πια θα την πέσεις ;)Το ειδες ε ?? Οχι θα σε ξεφευγε...
ποια κοριτσακια βρε βρωμογερε?...αυτα ειναι τρυφερουδια,και περιμενουν την μαμα τους να τα μαζεψει!!!...ξοοουυυττττ!!!!!