raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 5.006
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Oλο το Σεπτεμβρη θα ειμαι εκτος δουλειας
Μάλλον παει για βυζιάΘα πας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά;;;Γιατί έτσι μου ειχες πει τον χειμώνα που μας πέρασε
Μάλλον παει για βυζιά
Οχι ανεβληθη αυτο λογω υποχρεωσεων στην Ελλαδα .. και αναγκαιων προετοιμασιων , στα πλαισια μιας καινουργιας συνεργασιας !Θα πας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά;;;Γιατί έτσι μου ειχες πει τον χειμώνα που μας πέρασε
Δεν τα χρειάζεται.
Έχει καταπληκτικά στήθη!!!
Τιπεστοραπαρτα μωρη αρρωστη!!!!
.........ΒΥΖΑΡΕΣ με μια ρωγα ΝΑΑΑΑ μετα συγχωρησεως
Mην αγχωνεσαι γιαβρι μου ... Και αυτο που εγραψες τα λεει ολα ;) ;) Περιμενω πμ ;)η Έλενα μιλφονι εκ θεσ/νικης πολύ δυνατό τα είπαμε από κοντά όταν θα μπορώ να στείλω μήνυμα θα σου θυμίσω το που και το πότε και σου χρωσταω μια κριτικη
Α BIG SECRETμυστικο ειναι ελενα
Α BIG SECRET
Kαλο μεσημερι ζουζουνια
Oυτε καν .....Καλό μεσημέρι κούκλα,
κατι ακούω για πλαστικούρες στα βυζία..
ελπίζω να είναι φήμες, μην κάνεις κανένα αστείο..
έτσι και αλλιώς δεν το έχεις καμία μα καμία ανάγκη
Oυτε καν .....
Μια απλη ανορθωση θα κανω και καποια αλλα , που δεν εχουν σχεση με σιλικονες και φαρμακα , που κυκλοφορουν ευρεως στο χωρο μου
Αλλωστε νοιωθω οτι πρεπει να υπαρξει ενα <<update>> στην εμφανιση , που σας την χρωσταω , ειδικα σε αυτους που κατεθεσαν απο το περισσευμα τους ενα ποσό για να βρεθουν μαζι μου !
Οταν πληρωνεσαι για καποιες υπηρεσιες , ενα μερος των χρηματων πρεπει να πηγαινει σε <<ανακαινιση>> ... Ετσι δεν ισχυει στο παγκοσμιο εμποριο , οποιουδηποτε ειδους ?
Ελενα πως θα σ βρω?