Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
....
.... Βεβαίως από την Εθνικής αμυνης στο νούμερο 46..
....
.... Βεβαίως από την Εθνικής αμυνης στο νούμερο 46..
Καλημερα :-*καλημέρα,
:S :S :S :S :S :'( :'( :'( :'(
;) ;) ;)
Αλλα κανω ελαφρυ υπνο ... μπορεις να καθεσε να με κοιταζεις
Καλημερα :-* :-*
Τι αλλη φορα μονο .... ΝερακιΜμμμμ δυσκολα πραγματα αυτα κυρια....
Δεν γινεται να ειμαι αμετοχος παρατηρητης....
...
:S :S :S :S :S :'( :'( :'( :'(
;) ;) ;)
Αλλα κανω ελαφρυ υπνο ... μπορεις να καθεσε να με κοιταζεις
Καλημερα :-* :-*
Εγω δεν ειπα ξενερουα...εσυ τα λες
Εγω ειπα οτι δεν μπορω να ειμαι αμετοχος παρατηρητης...
Ατο λεω να προσεχεις μην τυχον σε μεθυσω και εκμεταλευτω το κορμι σου .... Δε χρειαζεται ... Μπορεις να το εκμεταλευτεις ανευ μεθυσιου
Τι αλλη φορα μονο .... Νερακι
Ναι ξερω ειμαι ξενερουα ε ?
Κι αλλη αναπτυξη περαν του οσου γνωριζωΔεν γινεται
Θα φοβηθεις οταν δεις το εργαλειο σε πληρη αναπτυξη....
Δεν θα το αντεξεις
Τι γινεται εδω παιδια;;λεει τιποτα η τυπισσα;;
εχω ακουσει οτι κανει καλα κωψιδια με φακες και σουσι. Ειναι η μοναδικη που πατενταρει τα 3 αυτα φαγητα μαζι, τυπε. Δεν τολμησα να δοκιμασω γιατι θα με πλακωνε και στις πιπες και το αποφευγω μιας και ειμαι μεγαλος σε ηλικια. Ομως εσυ που εισαι και μικρος παρε ενα τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβουδακι. Διαβασε και καμια κριτικη αντι να ρωτας εμας. Βγαλε απο τον κουμπαρα το επιδομα ενοικιου και πηγαινε να δεις. Ερχομενος πισω, πες και σε μας τι λεει η τυπισα.Τι γινεται εδω παιδια;;λεει τιποτα η τυπισσα;;
Δεν εχω απ αυτες τις ξεβρακωτες ...Δεν ξερουμε ρε φιλε
Για καυλαντα μπηκαμε και μεις
Μπας και ανεβασει καμια γυμνη να τον παιξουμε λιγακι...
Κι αλλη αναπτυξη περαν του οσου γνωριζω
Με τρομαζεις :- :-
Κινδυνευεις με τα γραφωμενα σου , να αποβληθεις απο το νημα των <<παπ & μικ>>.......
εχω ακουσει οτι κανει καλα κωψιδια με φακες και σουσι. Ειναι η μοναδικη που πατενταρει τα 3 αυτα φαγητα μαζι, τυπε. Δεν τολμησα να δοκιμασω γιατι θα με πλακωνε και στις πιπες και το αποφευγω μιας και ειμαι μεγαλος σε ηλικια. Ομως εσυ που εισαι και μικρος παρε ενα τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβουδακι. Διαβασε και καμια κριτικη αντι να ρωτας εμας. Βγαλε απο τον κουμπαρα το επιδομα ενοικιου και πηγαινε να δεις. Ερχομενος πισω, πες και σε μας τι λεει η τυπισα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Oλο το Σεπτεμβρη θα ειμαι εκτος δουλειας