Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αγρια πραματα δηλαδις ... ΚρεπαληΕλα στο ΚΑΠΗ απο κει ..ησυχια θα εχει...
Κανα ταβλακι καμια δηλωτη αντε και καμια μπιριμπα στο τσακιρ κεφι...
Αγρια πραματα δηλαδις ... ΚρεπαληΕλα στο ΚΑΠΗ απο κει ..ησυχια θα εχει...
Κανα ταβλακι καμια δηλωτη αντε και καμια μπιριμπα στο τσακιρ κεφι...
Καλημερα borbi :-*
Καλημέρα Έλενα!
Όπως σε κόβω δύσκολα... Σε λίγο θα έχουν εξαφανισθεί τα πρωινα σηκωματα...χαχαχαΔεν ξερουμε ρε φιλε
Για καυλαντα μπηκαμε και μεις
Μπας και ανεβασει καμια γυμνη να τον παιξουμε λιγακι...
Δεν εχω απ αυτες τις ξεβρακωτες ...
Για πια με περασατε κυριε
Να με συγχωρεις ρε μαναρι
Καπως πρεπει να την βγαλουμε και μεις τα λιγουρια...
Σιγα μην κλεισουμε συναντηση μαζι σου...
Εγω δεν θα το εκανα ποτε...
( για λιγωτερο απο 2 ωρο ) Κατι να κανεις ενα ντουσακι κατι να αναλυσεις λιγο τα γεωστρατηγικα παει μιαμιση ωρα ... Εχεις δικιο αγαπητε
Εγω αυτη την γυναικα αν την παρω, θα την παρω τσαμπα και θα της αρεσει..το θεμα ειναι τί εχει εκεινη, που δεν το εχει καποια αλλη,ωστε να κανω σεξ μαζι της;εχω ακουσει οτι κανει καλα κωψιδια με φακες και σουσι. Ειναι η μοναδικη που πατενταρει τα 3 αυτα φαγητα μαζι, τυπε. Δεν τολμησα να δοκιμασω γιατι θα με πλακωνε και στις πιπες και το αποφευγω μιας και ειμαι μεγαλος σε ηλικια. Ομως εσυ που εισαι και μικρος παρε ενα τηλεφωνο να κλεισεις ραντεβουδακι. Διαβασε και καμια κριτικη αντι να ρωτας εμας. Βγαλε απο τον κουμπαρα το επιδομα ενοικιου και πηγαινε να δεις. Ερχομενος πισω, πες και σε μας τι λεει η τυπισα.
Κι αλλη αναπτυξη περαν του οσου γνωριζω
Με τρομαζεις :- :-
Κινδυνευεις με τα γραφωμενα σου , να αποβληθεις απο το νημα των <<παπ & μικ>>.......
Μολις γυρισει ο αγαπητος σας νηματοθετης απο τα μπανια και λασπολουτρα στην Αιδημο , θα του πω καμμια καλη κουβεντα για σενα ;)Ηδη με απειλησε με αποπομπη γιατι λεει μς το 7,6 του ριχνω τον μεσο ορο ..προχθες να φανταστεις μαζεψε εναν που τον ειχε 9 εκ για να ισοφαρισει τη χασουρα απο μενα..
φιλε, αν γαμας τσαμπα τι δουλεια εχεις εδω μεσα πρωι πρωι?Εγω αυτη την γυναικα αν την παρω, θα την παρω τσαμπα και θα της αρεσει..το θεμα ειναι τί εχει εκεινη, που δεν το εχει καποια αλλη,ωστε να κανω σεξ μαζι της;
Οπως ολες , το μουνι μπροστα και τον κωλο πισω.... Α κανω και ωραια λικερακιαΕγω αυτη την γυναικα αν την παρω, θα την παρω τσαμπα και θα της αρεσει..το θεμα ειναι τί εχει εκεινη, που δεν το εχει καποια αλλη,ωστε να κανω σεξ μαζι της;
Και κανω κ ωραια λικερακια , να τα λεμε κι αυταφιλε, αν γαμας τσαμπα τι δουλεια εχεις εδω μεσα πρωι πρωι?
Τι εχει αυτη που δεν εχει καποια αλλη. Γυναικιλα, φιλε! Γυναικιλα λεγεται. Για μας που πληρωνουμε ξερουμε τι παει να πει αυτο.
ΟΧΙ ΒΡΕ !!! Αφου ξερεις ποσο σε αγαπανεΤην αλλη φορα δεν θα χαμογελανε μονο μαζι μου
Θα με διωξουν στο λεω και θα φταις εσυ...
Καλημερα Μανο :-*Καλη σου μερα Ελενα.
Καλη σου μερα Ελενα.Οπως ολες , το μουνι μπροστα και τον κωλο πισω.... Α κανω και ωραια λικερακια
Καλημερα
Για το ξενοδοχειο μιλαω ...
Εκεινο που ορισμενοι απο δω μεσα εκαναν πολυ φασαρια... Εχουν οι καιροι γυρισματα ;) ;)
ΟΧΙ ΒΡΕ !!! Αφου ξερεις ποσο σε αγαπανε