Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Αχ και να ήμουν ο βράχος που ξαπλώνειςKαλημερα απο το κοριτσι των βραχων :-*
Αχ και να ήμουν ο βράχος που ξαπλώνειςKαλημερα απο το κοριτσι των βραχων :-*
Και τι δεν θα εδεινα να ημουν το νερο που δροσίζει την κορμαρα σουΠροσεχετε τα τσιγαρα , που τα πετατε σημερα ;)
Καλο απογευμα να εχετε ολοι :-* :-* :-*
Καλησπερα Ντανι ;)
:-* :-*
Περα κει στα πευκακια Οσο δεν τα εκαψαν ακομα ;)Που είπαμε ότι πας για μπανιο;;;
Καλησπερα και σε σενα :-* :-*καλησπέρα ΕΛΕΝΑ θεά μου!
Πες με .... Τι θα εδινεςΚαι τι δεν θα εδεινα να ημουν το νερο που δροσίζει την κορμαρα σου
Με προεξοχη ??Αχ και να ήμουν ο βράχος που ξαπλώνεις
Καλησπερα και σε σενα :-* :-*
Πες με .... Τι θα εδινες
Με προεξοχη ??
Πες με .... Τι θα εδινες
Ποσο μεγαλη ? .... προεξοχη .........την προεξοχη!!! χαχαχα κουκλαρα εισαι το αστερι
αυτά κουκλα από κοντα ή πμ αν θεσ ελαΠοσο μεγαλη ? .... προεξοχη .........
Προτιμω απο κοντα .... τα πμ ειναι <<virtual reality>> ... και δεν μπορω να πω οτι της εχω ιδιαιτερη εκτιμηση ;) ;)αυτά κουκλα από κοντα ή πμ αν θεσ ελα
οκ υπομονή μεχρι να τα πουμε λοιπον αστεριΠροτιμω απο κοντα .... τα πμ ειναι <<virtual reality>> ... και δεν μπορω να πω οτι της εχω ιδιαιτερη εκτιμηση ;) ;)
Προτιμω απο κοντα .... τα πμ ειναι <<virtual reality>> ... και δεν μπορω να πω οτι της εχω ιδιαιτερη εκτιμηση ;) ;)
Δεν εχω και τοσο διαθεση για τετοια αποψε , με ολα αυτα που γινονται . Το απογευμα ημουν Ραφηνα με την φωτια και τα <<ειδα ολα :'( :'( >> ...οκ υπομονή μεχρι να τα πουμε λοιπον αστερι
ανεβασε καμια sexy φωτο για να κανουμε ομορφα ονειρΑ ΑΣΤΕΡΙ
11 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥμωρό μου έλα Θεσσαλονίκη να περάσω όμορφα!
11 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θα μπεις ... υπομονη γιαβρι μου :-*οκ,μωρό μου θέλω να μπώ μέσα σου να σε νιωσω....!εισαι NUBER ONE