Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μπράβο σου ρε Ελενάρα, εκτός από γυναικάρα με τα όλα σου, είσαι και πραγματικός άνθρωποςΕιχα παει σημερα στο Γυμνασιο Ραφηνας (εκει που γινεται η συλογη ανθρωπιστικης βοηθειας) και αυτο που με εκανε να πιστευω ακομα στους ΕΛΛΗΝΕΣ , ηταν η απιστευτη ποσοτητα ολων των αναγκαιων που χρειαζονται οι χτυπημενοι απο την πυρινη λαιλαπα στο ματι!!!
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους κατεθεσαν εστω και μια μικρη βοηθεια
Οτι μπορω κανω γιαβρι μου απο αυτο μικρο ιντερνετικο <<βημα >> αλλα και στο fb να βοηθησω εστω κ τοσο δαΜπράβο σου ρε Ελενάρα, εκτός από γυναικάρα με τα όλα σου, είσαι και πραγματικός άνθρωπος
Eύγε!Ειχα παει σημερα στο Γυμνασιο Ραφηνας (εκει που γινεται η συλογη ανθρωπιστικης βοηθειας) και αυτο που με εκανε να πιστευω ακομα στους ΕΛΛΗΝΕΣ , ηταν η απιστευτη ποσοτητα ολων των αναγκαιων που χρειαζονται οι χτυπημενοι απο την πυρινη λαιλαπα στο ματι!!!
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους κατεθεσαν εστω και μια μικρη βοηθεια
Ελενα δυστυχως τσιπα και συνειδηση δεν υπαρχει σε αυτους!Αλοιμονο στο κοσμο που χαθηκαν!
Κατσε να δουμε γιατι μπορει να ειναι κ hoax. Για την κυβερνηση δεν το συζηταμε...Ελενα δυστυχως τσιπα και συνειδηση δεν υπαρχει σε αυτους!Αλοιμονο στο κοσμο που χαθηκαν!
Φημες Ελενα μου!Ο συγκεκριμενος εχει διαπραξει και αλλα εγκληματα εξισου σοβαρα και δε χαμπαριαζει απο τη φωτια!Ας ασχοληθουμαι καλυτερα πως ο καθενας απο μας μπορει να βοηθησει το κοσμο που εχει αναγκη και να μη περιμενουμε τιποτα απο δαυτους!Κατσε να δουμε γιατι μπορει να ειναι κ hoax. Για την κυβερνηση δεν το συζηταμε...
Εδω παραμενει στο ποστο της αυτη η σκυλα η Δουρου...!!
Σιγά μη φύγει η Δούρου για μια ψιλοφωτίτσαΚατσε να δουμε γιατι μπορει να ειναι κ hoax. Για την κυβερνηση δεν το συζηταμε...
Σιγά μη φύγει η Δούρου για μια ψιλοφωτίτσα
Ναι ρε Μαρβ, πρώτη φορά θα είναι στο Γιουνανιστάν ή τελευταία?καλα τα λες μαρβ, σε μια βδομαδα θα τα εχουμε ξεχασει....
ζουμε στη χωρα του χρυσοψαρου
Μακαρι,αλλα μου φαινεται α-δυ-να-τον να παραιτηθει ο ...Πακης
Ο ανθρωπος εξαργυρωσε τη σταση του στα γεγονοτα της Αθηνας με την προεδρια,δεν θα την αφησει
Ελπιζω μονο να μην τον ξαναπροτιενει ο Κυριακος
Τι να πεις σ αυτον τον ανθρωπο που αντικρισε τετοιες εικονες ..... Θα τις κουβαλαει μεσα του μια ολοκληρη ζωη !«Καλό παράδεισο ψυχούλες μου». Η συγκινητική ανάρτηση πυροσβέστη που έδωσε μάχη στην ανατολική Αττική