Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Γοργονα μου και καβλα ατελειωτη!!!
Η διατροφη φταιει ... Πολλα φρουτα κ λαχανικαKι αυτό το στήθος σου Παναγία μου....τόσο μεγάλο και στέκεται αγέρωχο...!!!
Γοργονα μου και καβλα ατελειωτη!!!
Η διατροφη φταιει ... Πολλα φρουτα κ λαχανικαKι αυτό το στήθος σου Παναγία μου....τόσο μεγάλο και στέκεται αγέρωχο...!!!
Τον μετραω και πονωΒραχο βραχο τον καημο μου..! Καλημερες
Kαλημερα απο το κοριτσι των βραχων :-*
Anyway , σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Γιαννη ! Κατι τετοια διαβαζω και προσπαθω (οσο περναει απο το χερι μου) να γινομαι καλυτερη και για μενα , αλλα και για ΕΣΑΣ !!Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις ένα συνδυασμό που σπάνια συναντιέται σε γυναίκα. Σκέτη καύλα εμφανισιακά, αλλά και κάτι εκλεπτυσμένο και στη φάτσα και στο λεκτικό. Αν και οφφ τοπικ προκαλώ τους Πικεριστές ( Οχι μην το κανεις ...Μη ..Ειδαμε και παθαμε να ηρεμησουμε μ αυτο πριν μηνες ) να συγκρίνουν αυτή την εικόνα με την αντίστοιχη της κατά φαντασίαν εκδιδόμενης. Τουλάχιστον πέντε κλάσεις ανώτερη
Anyway , σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Γιαννη ! Κατι τετοια διαβαζω και προσπαθω (οσο περναει απο το χερι μου) να γινομαι καλυτερη και για μενα , αλλα και για ΕΣΑΣ !!
Μα εδώ φαίνεται η ψυχασθένεια της μέσης Ελεηνίδας. Το να κρατήσει κάποια γυναίκα ικανοποιημένο το μέσο άντρα είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Αρκεί να του κάθεται και να μην του τα πρήζει. Και δεν τα κάνει ούτε κι αυτά. Τώρα για γυναίκες με τη φυσική εμφάνιση και τη σεξουαλικότητα τη δικιά σου, είναι αστείο. Και δείχνεις ότι είσαι ικανή να τα διαχειριστείς. Υποθέτω βέβαια ότι γνωρίζεις ότι μόνο φθόνο και κακία θα συναντήσεις από τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό . Ηδη τον εχω γνωρισει και ΕΔΩ και αλλου , αλλα οκ . Αναμενομενο ....Μενω εστιασμενη στο στοχο μου . Κατι που ακομα δεν εχει επιτευχθει . Άτιμο πράγμα να νιώθει κάποιο άτομο ελλιπές. Γεμίζει κακία προς τους καλύτερούς του (Αντι και αυτο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ) Ευγενη αμιλλα το λενε ;)
Aμα βαλω τις τιμες θα μας <<πεσει>> ολους .... >ελενη επρεπε να βγαλεις τις τιμες των καυσιμων να καυλωσουμε
Προς Χαλκιδα μερια ΚΑΙ ΒΑΛΕ ;)Από εκεί προς τα που πας? Ή προς Χαλκίδα θα βγεις ή προς το υπόλοιπο Αττικής....
Ευχαριστω γιαβρι μου . Μακια :-* :-* και καλησπερα
ΥΓ: Που χαθηκες εσυ ... Ολα καλα ?
Kαλημερα απο το κοριτσι των βραχων :-*
:-* :-*ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ελεν καλημερα.τσεκαρε λιγο τα πμ σου.Καλημερα και καλη εβδομαδα :-* :-*
Kαλησπερα ΜουναρεΠροσεχετε τα τσιγαρα , που τα πετατε σημερα ;)
Καλο απογευμα να εχετε ολοι :-* :-* :-*
Εσυ πρόσεχε μωρό γιατί βάζεις φωτιές.Προσεχετε τα τσιγαρα , που τα πετατε σημερα ;)
Προσεχετε τα τσιγαρα , που τα πετατε σημερα ;)