jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Mε ενα καλο σας απογευμα :-*
Αχ τα γυαλακια
Mε ενα καλο σας απογευμα :-*
καλο απογευμα.να δω ρε μουναρε,ποτε θα καταφερω να σε γαμισω.θα φορας και τα γυαλακια ετσι?Mε ενα καλο σας απογευμα :-*
ΠονηρουλιΑχ τα γυαλακια
Πααααντα ....καλο απογευμα.να δω ρε μουναρε,ποτε θα καταφερω να σε γαμισω.θα φορας και τα γυαλακια ετσι?
ΚαλησπεραΚαλησπερα Ελενα, αχ ποτε θα καταφερω να τα πουμε να χυσω αυτες τις βυζαρες σου!! Ωραια φωτο στο προφιλ σου εβαλες κουκλα μου!!
:-*.....
...
Εισαι κουκλαρα!!!!Mε ενα καλο σας απογευμα :-*
Εχουμε αλλα ποιο σοβαρα , να ασχοληθουμε αυτο τον καιρο δυστυχως ....Καλημέρα ελενα καλη βδομαδα αν και μας τα εκανε μπουρδελο ο προεδρος επανω στην σαλονικα εχθες θα ξεχαστεί και αυτό Η ρογα καγκελο ελενα βλεπω ετσι ξυπνάς το πρωι μαλλον μωρο μου
Kαλημερουδια και καλη εβδομαδα :-*
Καλημερα Λενιω!Ωραια φωτο! :-*Kαλημερουδια και καλη εβδομαδα :-*
Καλημερα .. Thanks :-*Καλημερα Λενιω!Ωραια φωτο! :-*
Ειναι παρααα πολυ δυσκολο...Έλενα ανηπομονω να σε γνωρίσω
Αν εισαι ανεργος φιλε μου και δεν εχεις τα φραγκα να παρεις ραντευουδακι στο χοτελ την ελενα δεν σημενει ότι δεν μπωρεις να δεις και από κοντα μπωρεις αρκει εσυ να βρεις τον σωστο τροπο η ελενα περα από την δουλεια της είναι μια νορμαλ γυναικα εχει φιλες και φιλους δεν είναι μια γυναικα χωρις ζωη μια μηχανή ηδονης σεξ μπωρεις να την κανεις φιλη στο φβ και να μιλατε και που ξερεις μια μερα μπωρει να την γνωρίσεις και από κοντα για ένα καφε όπως εγω εχω γνωρισει την μαριαννα ντουβλη και την ελινα μπεκακου που ειμαστε και φιλαράκια πλεονΕιναι παρααα πολυ δυσκολο...