babis19941994
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
γιαβρι μου να εισε καλα !!! χρονια πολλα μακια
:-*Χρονια πολλά :-*
Με τελικο ζητουμενο , ολοι να περναμε καλαΧρονια Πολλα σε σενα και σε ολες
τις γυναικες που για χαρη τους εχει
στηθει ολο αυτο το σκηνικο εδω μεσα...!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Χρονια πολλα σε ολα τα εργαζομενα και μη κοριτσια ,για τις υπεροχες στιγμες που μας προσφερουν :-* :-*
Πολλα φιλια σε εσενα κυριως ,Ελενα μας.
Να εισαι παντα υπεροχη , γιαβρι μου..
Καλημέρα ΄Ελενα. Ακμαιότατο και το ηθικό και το αν- ηθικο... Ψηλά το ... κεφάλι (Το πάνω και το ... κάτω)Καλημερα σε ολη την φοβισμενη Ελλαδα ( προκυπτει απο τα οσα διαβαζω , και ενημερωνομαι απο φιλους στην θρακη )
Ακμαιο το ηθικο
Καλημερα σε ολη την φοβισμενη Ελλαδα ( προκυπτει απο τα οσα διαβαζω , και ενημερωνομαι απο φιλους στην θρακη )
Ακμαιο το ηθικο
Η ερωτηση ολα καλα εκει ? ανταποκΡινεται στην πρεγματικοτητα... Η μπαΚαλημέρα απο Θρακη Λενάκι μου...!
Η ερωτηση ολα καλα εκει ? ανταποκΡινεται στην πρεγματικοτητα... Η μπα
Καλημερα Χρηστο
Καλημερα σε ολη την φοβισμενη Ελλαδα ( προκυπτει απο τα οσα διαβαζω , και ενημερωνομαι απο φιλους στην θρακη )
Ακμαιο το ηθικο
Ετσι ετσι να φοβουνται...μπας και αγορασουμε καινουργια οπλα...μνημονια ρε μεχρι να παγωσει η κολαση!!!!Καλημερα σε ολη την φοβισμενη Ελλαδα ( προκυπτει απο τα οσα διαβαζω , και ενημερωνομαι απο φιλους στην θρακη )
Ακμαιο το ηθικο
Για πες το όνομα του συναδέλφου να σου πω αν είναι οντως τόσος καλός . Ειμαστε μετρημένοι οι μετρ του ίδους χαχαχαΕχω αναθεσει αυτο το διαστημα , σε παγκοσμιου φημης τοπογραφο να με χαρτογραφησει
Καλημερα γιαβρι μου :-*