@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Για να μην κολάνε οι τρίχες στο στόμαΑν δεν ήταν το ματζαφλάρι, θα νόμιζα ότι είναι γυναικείο το κορμί, έτσι αποτριχωμένος που είναι ο τύπος!
Για να μην κολάνε οι τρίχες στο στόμαΑν δεν ήταν το ματζαφλάρι, θα νόμιζα ότι είναι γυναικείο το κορμί, έτσι αποτριχωμένος που είναι ο τύπος!
αυτά είναι έχεις μια έφεση στης σούβλες η μου φαίνεται χα χαKαλο μεσημερι αγορια :-*
Ωρα για φαγητο ;)
Για να μην κολάνε οι τρίχες στο στόμα
Δεν σου φαινεται .... ;) ;)αυτά είναι έχεις μια έφεση στης σούβλες η μου φαίνεται χα χα
απο ταινια ?Kαλο μεσημερι αγορια :-*
Ωρα για φαγητο ;)
απο ταινια ?
Καλημερα σοχοΚαλημέρα στο αστέρι..
Εχω καταλαβειμ , μην ανησυχεις ;) ;)Εγώ μπορώ να σού πώ πώς θέλω να έρθεις στο ραντεβού μας μωρό
για πες για πεςΕχω καταλαβειμ , μην ανησυχεις ;) ;)
Που χρονος για τετοια σημερα ... Φευγω σε λιγογια πες για πες
Εχω αναθεσει αυτο το διαστημα , σε παγκοσμιου φημης τοπογραφο να με χαρτογραφησει........
....... είσθαι άχαρτογράφητη area δεσποινίς
........Εχω αναθεσει αυτο το διαστημα , σε παγκοσμιου φημης τοπογραφο να με χαρτογραφησει
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Ναι θα παραμεινει αορατο , και ορατο , μονο σε οσους εχουν antistealth τεχνολογια........
...... Ο στόχος είναι ή διερεύνηση τών τριών διαστάσεων....... μάλλον τό άποτέλεσαμα θά είναι Stealth !!
..........Ναι θα παραμεινει αορατο , και ορατο , μονο σε οσους εχουν antistealth τεχνολογια