negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
i know dear!!!i have learned after 2 marriages!!!Ναι τα παιχνιδια ειναι καλο πραγμα .. Ιf you know.... etc etc
Ο γαμος οχι !!
i know dear!!!i have learned after 2 marriages!!!Ναι τα παιχνιδια ειναι καλο πραγμα .. Ιf you know.... etc etc
Ο γαμος οχι !!
ΕννοειταιΓιατί όλοι υποθέτουν ότι κάτι έκανα εγώ?
Το ότι ήταν μουρλή δεν παίζει σαν σενάριο?
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου. Το τρις… ανδρος βλαμμενου!i know dear!!!i have learned after 2 marriages!!!
ειπα εγω οτι ειμαι σοφος???Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου. Το τρις… ανδρος βλαμμενου!
Συμφωνώ σε ολα τα άλλα απο κοντά μωρό σύντομα..Η πενα γενικοτερα ,εχει καταγραψει σχετικα με μενα πολλα και ενδιαφεροντα σχετικα με το <<θεμα>> ..
Αλλη μια μαρτυρια δικη σου, θα εκανε πιο πλουσιο το βιβλιο των εμπειριων των φιλων μαζι μου .. Θα χαρω να προστεθει και η δικη σου εμπειρια !!
Παντως να ξερει μια αληθινη πορνοσταρ , δεν μετραει μονο με το ποσο καλα γαμιεται , αλλα και απο πολλους αλλους παραγοντες... Παραγοντες που σπανιζουν στην ΕΛΛΑΔΑ
Οχι βεβαια .. Απλα πηρα την ευκαιρια και εγραψα οτι εγραψα , προς γνωσιν και των υπολοιπων φιλων εδωειπα εγω οτι ειμαι σοφος???
Αυτή έφυγε στον χρόνο πάνω, και έλεγε σε όλους οτι δραπέτευσε από την κόλαση. :SΕννοειται
Ποσο καιρο αντεξες με την μουρλη ? (Οφειλω να ομολογησω οτι υπαρχουν πολλες εκει εξω και κυκλοφορουν ελευθερες και οπλισμενες )
Θεωρεις οτι ειχε δικιο εν μερει ? (συνηθως σε μια προβληματικη σχεση εχουν και οι δυο μεριδιο ευθυνης)Αυτή έφυγε στον χρόνο πάνω, και έλεγε σε όλους οτι δραπέτευσε από την κόλαση. :S
Επειδή μου φάνηκε ότι ρωτάς σοβαρά θα σου απαντήσω πραγματικά σοβαρά.Θεωρεις οτι ειχε δικιο εν μερει ? (συνηθως σε μια προβληματικη σχεση εχουν και οι δυο μεριδιο ευθυνης)
Συνωνυμια απλη...με τξν Μαρινα Ελεννα Χατζη η αλλως Sasha Grey εχεις συγγενεια η απλη συνονυμια Ελενα μου?
Επειδή μου φάνηκε ότι ρωτάς σοβαρά θα σου απαντήσω πραγματικά σοβαρά.
Θεωρώ ότι μου έκανε τεράστια χάρη που έφυγε
Είχε μεγάλες ανασφάλειες, ήθελε συνεχώς προσοχή. [size=10pt]ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕς ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ[/size]
Εγώ ήθελα την ησυχία μου. [size=10pt]ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΗΣΥΧΙΑ . ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ [/size]
Έφαγε κέρατο πάντως, αυτό το παραδέχομαι. [size=10pt]Ε ΚΑΛΑ.. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ[/size]
Εγω ενα εχω να πω μετράω αντίστροφα για το ραντεβού με την Έλενα χα χα υγ κ άμα είναι κάνουμε κ ενα τέστ για το ερασιτεχνικό που ξέρεις μπορεί να μου ανοίξει η τύχη μου τώρα στα γεράματα
Ευχαριστώ για τής ευλογίες συναγωνιστή εγώ να δεις κάτι ευλογίες που θα της κάνω χα χα νέα κόλπα με πετραχήλιαωωωωω με τις ευλογίες μου καρδινάλιε. καλό βόλι. μη σε αχωνει η τενια και ο ρασπουτινκ ..καλόγερος ήταν χαχαχα