Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μμμμμμμμ .... What a προκλησηΤύπε αυτά είναι μπουτακια :S
Μμμμμμμμ .... What a προκλησηΤύπε αυτά είναι μπουτακια :S
Και εγω γιαβρι μουκαλως σε βρηκα γυναικαρα!!!
ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟοκ θα περιμένουμε αύριο μαν κ ήθελα χατζή να σκάσει μύτη με τα ρούχα τής πισίνας
Καλημερα Στεφανε :-*Καλημέρα καλη βδομαδα ελενα
Ελένη, μου θυμίζεις μια γκομενα που είχα φοιτητής.Καλημερα και καλη εβδομαδα
Με το δευτερο δεν τα παω καλα . Εχω θεματακια ΣΑΝ ΠΑΘΟΥΣΑ :SΕλένη, μου θυμίζεις μια γκομενα που είχα φοιτητής.
Έπαιρνε καλές πίπες και ήθελε γάμο.
Μήπως σου θυμίζει τίποτα αυτό?
πόσο εύκολο είναι δηλαδής καλημέραΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ
Καλημερα
Εντελωωςπόσο εύκολο είναι δηλαδής καλημέρα
ευτυχως που δεν θελω να σε παντρευτω μωρο μου!!!να παιξουμε ομως....θελω!!see you soonΜε το δευτερο δεν τα παω καλα . Εχω θεματακια ΣΑΝ ΠΑΘΟΥΣΑ :S
Με το δευτερο δεν τα παω καλα . Εχω θεματακια ΣΑΝ ΠΑΘΟΥΣΑ :S
Ναι τα παιχνιδια ειναι καλο πραγμα .. Ιf you know.... etc etcευτυχως που δεν θελω να σε παντρευτω μωρο μου!!!να παιξουμε ομως....θελω!!see you soon
check this !Εμένα η πρώην μου όταν με βλέπει δεν με χαιρετάει καν, μάλλον με ξέχασε :S
Eλπιζω καποια συνωμοσολογικα σεναρια να μην πραγματοποιηθουν .Mια αρκετα δυσκολη εβδομαδα ξεκινα θα δουμε ελενα μου πος θα μας παει για την ωρα είναι όλα καλα
Δηλαδή θες να μου πεις πως δεν με ξέχασε και θέλει ακόμα να με δει νεκρό?
για κάντο μ ποιό λιανά αυτό κούκλα ααα να ξέρεις η πένα μ μετά το ματς θα είναι πολύ αυστηρή στο λέω απο τώρα βάζω ψηλά τον πήχη με μια πορνοστάρ να το ξέρεις αν ήσουν ένα κοριτσάκι τής διπλανής πόρτας δεν θα ήμουν τόσο αυστηρόςΕντελωως
Μπορουμε να αφαιρεσουμε δε μερικα ακομα
Τι της εκανες βρε και θελει να σε δει νεκρο
Η πενα γενικοτερα ,εχει καταγραψει σχετικα με μενα πολλα και ενδιαφεροντα σχετικα με το <<θεμα>> ..για κάντο μ ποιό λιανά αυτό κούκλα ααα να ξέρεις η πένα μ μετά το ματς θα είναι πολύ αυστηρή στο λέω απο τώρα βάζω ψηλά τον πήχη με μια πορνοστάρ να το ξέρεις αν ήσουν ένα κοριτσάκι τής διπλανής πόρτας δεν θα ήμουν τόσο αυστηρός