SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
0-1...μαλιστα,θα ισοφαρισω ομως!!!Mα εχω πει ενα καφε γνωριμιας μπορουμε να πιουμε . Δεν εχω προβλημα
0-1...μαλιστα,θα ισοφαρισω ομως!!!Mα εχω πει ενα καφε γνωριμιας μπορουμε να πιουμε . Δεν εχω προβλημα
Μην ερθεις με κουμπουρα ομως σαν το Σαββιδη0-1...μαλιστα,θα ισοφαρισω ομως!!!
Γυριστε πισω πατριωτες...σαν εδω πουθενα...4 χρονια ελειπα,γυρισα..Ευχαριστούμε εμείς που είμαστε εκτός Ελλάδος
0-2...δεν με παει σημερα...μπαζουκας θα χρεισδτω!!!Μην ερθεις με κουμπουρα ομως σαν το Σαββιδη
για σουβλακι?Mα εχω πει ενα καφε γνωριμιας μπορουμε να πιουμε . Δεν εχω προβλημα
για σουβλακι?
Ειναι λιγο φοβιστικα αυτη την περιοδο , με τα τουρκοπουλαΣΓυριστε πισω πατριωτες...σαν εδω πουθενα...4 χρονια ελειπα,γυρισα..
Kαλησπερα ολουθε (εντος εκτος Ελλαδος) και σε ολους :-*
Μην αναπαραγετε κουταμαρες,κυρια μου...μηπως εισαι εμπορος οπλων?Ειναι λιγο φοβιστικα αυτη την περιοδο , με τα τουρκοπουλα
Ποσο καιρο εκει ?Ευχαριστούμε και αντευχόμεθα στην όμορφη Κυρία...απο την μακρινή Κίνα.
Ναι Πουλαω βληματα για πυροβολημενους , οταν ξεμενουνΜην αναπαραγετε κουταμαρες,κυρια μου...μηπως εισαι εμπορος οπλων?
Προτιμω τριγωνα Πανοραματος ...Μου εχουν λειψει :SΠροφιτερολ??
αμεΠροτιμω τριγωνα Πανοραματος ...Μου εχουν λειψει :S
Ναι Πουλαω βληματα για πυροβολημενους , οταν ξεμενουν
Απεναντι απο εφορια Καλλιθεας,εχει υποκαταστημα ο γνωστος απο σαλονικα...αυθεντικα!!!Προτιμω τριγωνα Πανοραματος ...Μου εχουν λειψει :S
Καιρο εκει ?
Καλησπερα :-*
Εχω χασει επεισοδια αυτες τις μερες... :S1-2...δεν το ηξερες...