Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
τροχοσπιτο,εν δρασει...
Πως φαινονται οι μορφωμενοι
Καλημερα γιαβρι μου :-*
τροχοσπιτο,εν δρασει...
Πως φαινονται οι μορφωμενοι
Καλημερα γιαβρι μου :-*
Καλως το γιαβρι μου :-*ηρεμισε χριστιανη μου ..θα μας στειλεις μια ωρα αρχυτερα ...λυπησου μας ...
ειμαστε γεροι ανθρωποι
Την καλημερα μου στην ποιο αισθησιακη κυρία
Καλως το γιαβρι μου :-*
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :-*
ΥΓ . Δεν σε φοβαμαι εσενα
Ποτε δεν ξερεις που μπορει να καταληξει ενα δειπνο......Καλημέρα Ελενα! Εχω μία απορία
Πως να πεισθούμε ότι το δείπνο θα είναι μόνο γνωριμίας όταν εσύ πρωί πρωί έχεις βαλθεί να μας στείλεις στο Ωνάσειο με αυτά που ποστάρεις? :-* :-*
Ποτε δεν ξερεις που μπορει να καταληξει ενα δειπνο......
Δεν υποσχομαι οτι θα επικρατησει ταξη και ηθικη....
Αρα δεν αξιζει να προσπαθησω να σας πεισω ;)
Μονο διακρινεις, αχνα στο βαθος..............
...... διαβλέπω δεδομένα έκπάγλου ένδιαφέροντος ...
όταν κάποιος δεν τρώει το φαγητό του και του λες φάε μην στείλω έναν που ξέρω και σε γαμήσει
Βρε αστην εγκρατεια ...Η ζωη ειμαι μικρη για εγκρατειες Enjoy your lifeΝαι αλλα μου βαζεις ιδεες ... και θα με κανεις να παραστρατησω απο το δρομο της εγκρατειας ...μπας και αγιασω
Βρε αστην εγκρατεια ...Η ζωη ειμαι μικρη για εγκρατειες Enjoy your life
Ηγγικεν η ωρα.. ;)Ποτε θα μου κανείς και εμένα τέτοια Τσιμπουκαρα?
Καλησπερα
Νικ μαλλον μαλλον θα καταληξω στο να συμμετεχουν μονο οσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ και δεν εχουμε συναντηθει .
Και αν θελεις θα σε εξηγησω τον λογο
ηρεμισε χριστιανη μου ..θα μας στειλεις μια ωρα αρχυτερα ...λυπησου μας ...
ειμαστε γεροι ανθρωποι
Την καλημερα μου στην ποιο αισθησιακη κυρία
στο αγιο ορος εισαι τυπε?Ναι αλλα μου βαζεις ιδεες ... και θα με κανεις να παραστρατησω απο το δρομο της εγκρατειας ...μπας και αγιασω
μας κανει τεστ κοπώσεως τυπε για να δει αν θα αντεξουμε μεχρι το δειπνοΚαλημέρα Ελενα! Εχω μία απορία
Πως να πεισθούμε ότι το δείπνο θα είναι μόνο γνωριμίας όταν εσύ πρωί πρωί έχεις βαλθεί να μας στείλεις στο Ωνάσειο με αυτά που ποστάρεις? :-* :-*
οποιος δεν φαει το φαι του μετα δεν θα φαει και νινιόταν κάποιος δεν τρώει το φαγητό του και του λες φάε μην στείλω έναν που ξέρω και σε γαμήσει