askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Δεν σε λεω
εχει βαθυ-στοχαστο σεναριο;
Δεν σε λεω
και να μη με πεις,εγω θα μαθω...Δεν σε λεω
Μμμμμμ ... Αμα πλακωθω στις σιλικονες ιδιες θα ημαστε
Εμ , ολη μερα στο βου ...χανεις επεισοδια
Αυριο εχουμε ταινια στην sirina ...
Δεν θα τα πουμε :S :S
κοιτα μια πισω σου θα δεις τον τουρκοΠοιον πόλεμο μωρο μ?ερχεται κατι κακό?
εγω θα περιμενω να βγει λευκος καπνος από τις διαπραγματευσειςΚαλα... Θα βαλω και αλλες προτασεις στο τραπεζι των διαπραγματευσεων
Ελένη, όπως ξέρεις γυρνάω δεξιά & αριστερά για κάποιον σκοπό, επομένως έπεσα στη φωτογραφία της τύπισσας κι ως μνήμων θυμήθηκα τη φωτογραφία σου εν Πάτραις που αν την συγκρίνεις θα δεις ότι μοιάζετε αρκετά.
Αυτό εννόησα Ντορογκάγια μου κι όχι να κάνεις τα ίδια γιατί όποιος αντιγράφει κάποιον άλλον/η είναι πάντα 2ος κι όχι μοναδικός.
Αλλά εσύ όμως δεν το κατάλαβες επειδή είσαι μικρούλι. Να υπενθυμίσω με pm ότι δεν πήρες πρέφα τι θα γίνει το 2043 και τι ατόπημα εξέφρασες?
Καλή ξεκούραση, αρκετά για σήμερα.
στη πρωτη γραμμη του πυρος ο λιλας με οπλο το στρινγκ για σφεντοναΤι έγινε τύποι, πάμε πόλεμο?
Όλοι πήρανε μεζέ από το κωλαράκι του Αλέξη, γιατί να μην πάρει και ο Σουλτάνος?Τι έγινε τύποι, πάμε πόλεμο?
ενώ καποιος άλλος θα παιζει στοίχημα ελλαδα τουρκια
Χάχα έχω ρίξει τρελο γέλιο με τον χοντρομπαλά....τι βλέπουν και αυτά τα έρμα τα κορίτσια. Να είσαι καλά ρε φίλεΑυτή είναι (ίσως) η πιο ωραία φωτογραφία σου :coolcondom:
βλεπω καποιους να πονταρουν με 50ρικα1,10 Τουρκία με χάντικαπ 4 νησιά για την Ελλάδα