koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.082
- Πόντοι
- 2.846
Φυσά αεράκι .... φύσα το!
Θα στείλω drone!Περιπου - Βραυρωνα ;) ....Υπεροχα μερη ...το καλοκαιρι (ΜΗ ΣΕ ΠΩ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ) θα στησω αντισκηνο εκει
Naked
Last summer
μου ειπε θα σε παρει από το χερακι και θα σε παει αταθελω βολτα με κα Ελενα...
Αν εισαι Ελενα μου μονη σου πες μου που εισαι και εφτασα.
μη λες τετοια και γινει ο βραυρωνας αστικη περιοχηΠεριπου - Βραυρωνα ;) ....Υπεροχα μερη ...το καλοκαιρι (ΜΗ ΣΕ ΠΩ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΗ) θα στησω αντισκηνο εκει
Naked
lady τα σπας σ αυτή τη φωτογραφιαLast summer
Εξαιρετική ιδέα και των δύο. Νομίζω ότι οι όροι συμμετοχής πρέπει να είναι πιο αυστηροι:μόνο όσοι έχουν γράψει κριτική για την Ελεναρα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχης
καλημερα ελενα. δουλευεις σήμερα???μη λες τετοια και γινει ο βραυρωνας αστικη περιοχη
Nαι δουλευω Νικο !καλημερα ελενα. δουλευεις σήμερα???
:-* :-*γεια σου ρε ελενα κορμαρα
Καλησπερα γιαβρι μου .. Δεν το εχω ξεχασει το θεμα ..Είναι και αυτό ένα ζήτημα ποιοι να μπουν στη κλήρωση για το δείπνο! Το άλλο ζήτημα είναι να υπάρχει ένας τυχερός ή τρεις τυχεροι μέλη του σαιτ μαζί στο δείπνο?
Όπως και να χει υπό σκέψη ειναι όλα, τη τελική απόφαση την έχει η Έλενα φυσικά!
ΚαλησπεραΕξαιρετική ιδέα και των δύο. Νομίζω ότι οι όροι συμμετοχής πρέπει να είναι πιο αυστηροι:μόνο όσοι έχουν γράψει κριτική για την Ελεναρα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχης
:-* Τhanks :-* :-*Αυτή είναι (ίσως) η πιο ωραία φωτογραφία σου :coolcondom:
Η σουίτα του Intercontinetal είναι πολύ αξιόλογη!Καλησπερα γιαβρι μου .. Δεν το εχω ξεχασει το θεμα ..
Ψαχνω να βρω ενα ξενοδοχειο που καλυπτει αυτο που εχω στο μυαλο μου ;) ;)
Μήπως για να δούμε τι έχουμε χάσει...?Καλησπερα
Νικ μαλλον μαλλον θα καταληξω στο να συμμετεχουν μονο οσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ και δεν εχουμε συναντηθει .
Και αν θελεις θα σε εξηγησω τον λογο