Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εκεί που βασιλεύει κανείς στην κόλαση ;)
ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ...ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕκεί που βασιλεύει κανείς στην κόλαση ;)
Καλησπέρα!
Xαιρομαι που αντιλαμβανεσαι πως θα λειτουργησει μια συναντηση μεταξυ μαςΕλένη, άσε τις καρδιές στην άκρη, στο έχω πει ότι σε αγαπάω (ως άνθρωπο) κι ως εκεί.
Τώρα οι προσωπικές μου ιδιορρυθμίες, τα θέματα του εγωισμού κλπ κλπ δε σε αφορούν. Έτσι κι αλλιώς 1 φορά θα συναντηθούμε. Να ξέρεις ότι είμαι κι αδιαπραγμάτευτος & ανυποχώρητος σα μουλάρι σε αρκετά θέματα. Σε θέλω για συνοδεία και ΤΕΛΟΣ.
Η δεύτερη φορά (αν υπάρξει στο μακρύ μέλλον) θα εξαρτηθεί από πάρα πολλούς παράγοντες και θα είναι κίνηση ανταπόδοσης. Νομίζω ότι τα έχω αναφέρει στα emails.
Καλό σου βράδυ.
Μια και μοναδική επιλογή εσύ.... :-*ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ...ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ
1.
2.
Εχω αφαιρεσει βεβαια τα ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ..Πιστευω να μην σε χαλαειΚορμαρα
Εχω αφαιρεσει βεβαια τα ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ..Πιστευω να μην σε χαλαει
μελι μελι και τηγανιτα τιποτα,φροντισε να φαει και τηγανιτα.Ελένη, άσε τις καρδιές στην άκρη, στο έχω πει ότι σε αγαπάω (ως άνθρωπο) κι ως εκεί.
Τώρα οι προσωπικές μου ιδιορρυθμίες, τα θέματα του εγωισμού κλπ κλπ δε σε αφορούν. Έτσι κι αλλιώς 1 φορά θα συναντηθούμε. Να ξέρεις ότι είμαι κι αδιαπραγμάτευτος & ανυποχώρητος σα μουλάρι σε αρκετά θέματα. Σε θέλω για συνοδεία και ΤΕΛΟΣ. Έχω τόσες κοπέλες για να κάνω την πράξη ΕΣΥ δε μου χρειάζεσαι ΣΕ ΘΕΩΡΩ κάτι άλλο.
Η δεύτερη φορά (αν υπάρξει στο μακρύ μέλλον) θα εξαρτηθεί από πάρα πολλούς παράγοντες και θα είναι κίνηση ανταπόδοσης. Νομίζω ότι τα έχω αναφέρει στα emails.
Καλό σου βράδυ.
Κριμα
Ο vlad ειναι απ τα ειδωλα μου
μελι μελι και τηγανιτα τιποτα,φροντισε να φαει και τηγανιτα.
Καλησπερα γιαβρι μου
καλησπέρα lady
Καλησπερα γιαβρι μου
Κοίτα εσύ την πάρτη σου και ΜΗΝ ανακατεύεσαι στα προσωπικά των άλλων.μελι μελι και τηγανιτα τιποτα,φροντισε να φαει και τηγανιτα.