Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !Το γαμω τσιγαρο με χαλαει
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !Το γαμω τσιγαρο με χαλαει
Καλησπερα Κυριεκαλησπέρα lady
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !
ωραια προσωπικα εχεις γι αυτό τα ποσταρεις δημοσια?Κοίτα εσύ την πάρτη σου και ΜΗΝ ανακατεύεσαι στα προσωπικά των άλλων.
Και μάθε λίγη μπαλίτσα 4/4 ;) άντε γεια τώρα θα μας υποδείξεις τι θα κάνω με την κοπέλα........
Προσεχε γιαβρι μου ... Υπαρχει θεμα μ αυτην την φωτοΤωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου
Ελα να βγαλουμε ταΤωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου
Προσεχε γιαβρι μου ... Υπαρχει θεμα μ αυτην την φωτο
Τα γυαλια να μη βγαλουμε, και οτι αλλο θελει, ας βγειΕλα να βγαλουμε ταματια μας..γυαλια μας
Με τα γυαλια γιαβρι μου ...Ειδικα στο τελοςΤα γυαλια να μη βγαλουμε, και οτι αλλο θελει, ας βγει
Τωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου
Ε ποια αλλη ??
Xαιρομαι που αντιλαμβανεσαι πως θα λειτουργησει μια συναντηση μεταξυ μας
ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΩ ΚΟΣΜΟ ...Αφού αναστατώνεις κόσμο,ιδίως σε αυτήν τη φώτο!
Αυτη ?Ρε Ελενάρα η φωτογραφία που έχεις εικονα προφίλ, έχει ποσταριστεί νωρίτερα στο νήμα; ψάχνω απεγνωσμένα να τη βρώ έτσι θανατηφόρα που είσαι με τις κάλτσες σου! δεν την ποστάρεις να σε χαρούμε;