Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !Το γαμω τσιγαρο με χαλαει![]()
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !Το γαμω τσιγαρο με χαλαει![]()
Καλησπερα Κυριεκαλησπέρα lady
Τελειωνει κι αυτο . Απο δυο πακετα , εχω φτασει σε καμμια δεκαρια την μερα το πολυ !
ωραια προσωπικα εχεις γι αυτό τα ποσταρεις δημοσια?Κοίτα εσύ την πάρτη σου και ΜΗΝ ανακατεύεσαι στα προσωπικά των άλλων.
Και μάθε λίγη μπαλίτσα 4/4 ;) άντε γεια τώρα θα μας υποδείξεις τι θα κάνω με την κοπέλα........
Προσεχε γιαβρι μου ... Υπαρχει θεμα μ αυτην την φωτοΤωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου![]()
Ελα να βγαλουμε ταΤωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου![]()
Προσεχε γιαβρι μου ... Υπαρχει θεμα μ αυτην την φωτο![]()
![]()
Τα γυαλια να μη βγαλουμε, και οτι αλλο θελει, ας βγειΕλα να βγαλουμε ταματια μας..γυαλια μας![]()
Με τα γυαλια γιαβρι μου ...Ειδικα στο τελοςΤα γυαλια να μη βγαλουμε, και οτι αλλο θελει, ας βγει![]()
Τωρα μολις ειδα τις φωτο σου στο Αθενς Ντιβα. Αυτη η φωτο με τα γυαλια θα με κανει να ερθω Αθηνα πριν την ωρα μου![]()
Ε ποια αλλη ??![]()
Xαιρομαι που αντιλαμβανεσαι πως θα λειτουργησει μια συναντηση μεταξυ μας
![]()
ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΩ ΚΟΣΜΟ ...Αφού αναστατώνεις κόσμο,ιδίως σε αυτήν τη φώτο!
Αυτη ?Ρε Ελενάρα η φωτογραφία που έχεις εικονα προφίλ, έχει ποσταριστεί νωρίτερα στο νήμα; ψάχνω απεγνωσμένα να τη βρώ έτσι θανατηφόρα που είσαι με τις κάλτσες σου! δεν την ποστάρεις να σε χαρούμε;