ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
τι κανεις ελενα
ελενα μια απορια εχω
δε θα γουσταρες να εισαι τωρα με τον ανθρωπο σου παρα να γραφεις εδω που ειναι γεματο ψυχακηδες?
Γιαβρι μου εχεις δει τις τιμες μου (που δεν τις αλλαζω προς τα πανω απο τον καιρο που ξεκινησα και ουτε εχω σκοπο να το κανω)....Ελενα δεν πρεπει να εχεις και πολύ δουλεια για να σε βλέπουμε εδώ μεσα συνεχια μαλλων ο κοσμος δεν εχει χρημα αλλα και εσεις εκει στο μαγαζι και με capital control την ταριφα σταθερα πρεπει να κανεται αλλαγες βαση της καταστασεις που υπαρχει με ειδικες τιμες στον ανεργο και σε αυτόν που σπουδαζει στην αθηνα και θελει την διαφωρα δεν θελει μονο να σε βλεπει στην τσοντα και να σε φανταζετε σε θελει και από κοντα ελενα..........
Γιαβρι μου εχεις δει τις τιμες μου (που δεν τις αλλαζω προς τα πανω απο τον καιρο που ξεκινησα και ουτε εχω σκοπο να το κανω)....
Αυτες ειναι τιμες , λογω του οτι συνεργαζομαι με το Athensdiva.. (που θεωρω το πιο ανθρωπινο γραφειο)... και για ευνοητους λογους , που λιγο πολυ ξερουν ολοι .
Καλησπερα
Εχω υπ οψιν μου παντως και αυτους που δυσκολευονται οικονομικα , και κατι θα κανω και για αυτο .... ;)
ΟΠΩς ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Εχω μοιρασει τους χρονους μου γιαβρι μου ..Κανω μια δουλεια , και προσπαθω να την κανω πολυεπιπεδα και σωστα !!! Που εκτος απο δουλεια.. (σεξ δηλαδη)...ειναι και ανθρωπινη επικοινωνια . Και ειναι εδω !! Και μην νομιζεις οτι ολοι οσοι μιλαω , ειναι εν δυναμει πελατες μου ...ελενα μια απορια εχω
δε θα γουσταρες να εισαι τωρα με τον ανθρωπο σου παρα να γραφεις εδω που ειναι γεματο ψυχακηδες?
Καλησπερα γιαβρι μου
Γιαβρι μου εχεις δει τις τιμες μου (που δεν τις αλλαζω προς τα πανω απο τον καιρο που ξεκινησα και ουτε εχω σκοπο να το κανω)....
Αυτες ειναι τιμες , λογω του οτι συνεργαζομαι με το Athensdiva.. (που θεωρω το πιο ανθρωπινο γραφειο)... και για ευνοητους λογους , που λιγο πολυ ξερουν ολοι .
Καλησπερα
Εχω υπ οψιν μου παντως και αυτους που δυσκολευονται οικονομικα , και κατι θα κανω και για αυτο .... ;)
ΟΠΩς ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Το κακό σου τον καιρό βρωμοκουμμουνιστή......παρα να γραφεις εδω που ειναι γεματο ψυχακηδες?
Καλησπερα γιαβρι μου
....απλο μελος....Καλησπερα γιαβρι μου
Καλως ηρθες στην παρεα μας boss
Εχω μοιρασει τους χρονους μου γιαβρι μου ..Κανω μια δουλεια , και προσπαθω να την κανω πολυεπιπεδα και σωστα !!! Που εκτος απο δουλεια.. (σεξ δηλαδη)...ειναι και ανθρωπινη επικοινωνια . Και ειναι εδω !! Και μην νομιζεις οτι ολοι οσοι μιλαω , ειναι εν δυναμει πελατες μου ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ <<ΓΡΑΨΩ>>..
ΥΓ ..ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ . ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ
....απλο μελος....
Εάν διανοηθείς να ΜΗΝ πάρεις αυτά που θα σου ΔΩΣΩ τότε να με ξεχάσεις........Εχω υπ οψιν μου παντως και αυτους που δυσκολευονται οικονομικα , και κατι θα κανω και για αυτο .... ;)
ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΤΣΙ ;) ;)....απλο μελος....