anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αυτά που σ αρέσουν...καλα εσενα θα σου κρατησω αμελετητα
Χοληστερινη ε ?
αυτά που σ αρέσουν...καλα εσενα θα σου κρατησω αμελετητα
Χοληστερινη ε ?
αυτά που σ αρέσουν...
σου είπανε τέτοιο πράγμα...?Ξεφυλιζοντας αποψε τα ονειρα μου να περασει οπως οπως η βραδυα μου
Επεσα σε ενα πμ που γραφτηκε 11/7 Και ελεγε το εξης
<<[size=10pt][size=10pt]το νήμα δεν παρουσιάζει τιποτα για να δέσει με το στυλ του μπου...Και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο υπαρξης του[/size][/size]...>>
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 1578 ΣΕΛΙΔΑ ....Διαπιστωνω οτι μαλλον καλως απαντησα ετσι
<<Όχι δεν αλλάζω τίποτα. Αυτό με εκφράζει εμένα ...Σε όποιον αρεσει>>
Μια και ειναι μια εορταστική ήμερα σήμερα αφου βάλατε κάποιοι τα κατσίκια και τα αρνιά εγω θα βάλω τα φρυγαδελια καλή όρεξη σε όλους και στην κυρια του νηματος
Εχω ακουσει πολλα εδω μεσα γιαβρι μου ;) και καλα , και ασχημα , και βλακωδη . Ευτυχως ως προς την ποσοτητα , πανε φθινωντας απο αριστερα προς τα δεξιασου είπανε τέτοιο πράγμα...?
αρα αυτος που εστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα περιμενει μια σελιδα γεματη μουνια κωλοτρυπιδες και βυζια και να λενε ολοι ποσο καυλα εισαι κλπ κλπ κλπΞεφυλιζοντας αποψε τα ονειρα μου να περασει οπως οπως η βραδυα μου
Επεσα σε ενα πμ που γραφτηκε 11/7 Και ελεγε το εξης
<<[size=10pt][size=10pt]το νήμα δεν παρουσιάζει τιποτα για να δέσει με το στυλ του μπου...Και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο υπαρξης του[/size][/size]...>>
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 1578 ΣΕΛΙΔΑ ....Διαπιστωνω οτι μαλλον καλως απαντησα ετσι
<<Όχι δεν αλλάζω τίποτα. Αυτό με εκφράζει εμένα ...Σε όποιον αρεσει>>
Είναι τόσο ματαιόδοξο που μας ενδιαφέρει η γνώμη ακόμα και ανθρώπων που δεν μας ενδιαφέρουν.Οπότε Ελενα ενα σφουγγαρι και σβηνει τα παντα και απλα ακολουθούμε το δρομο μαςΕχω ακουσει πολλα εδω μεσα γιαβρι μου ;) και καλα , και ασχημα , και βλακωδη . Ευτυχως ως προς την ποσοτητα , πανε φθινωντας απο αριστερα προς τα δεξια
Προβατινα μπουτι κυριες κ κυριοι... Το ξαναγραψα ΔΕΝ με ακουτε...Χοληστερινη ε ?
Ακομα δεν πηγα εκει που ειπαμε..Να δω ποτε θα τα καταφερωΠροβατινα μπουτι κυριες κ κυριοι... Το ξαναγραψα ΔΕΝ με ακουτε...
ψησου να σε παω (αμα γουστάρεις τα ΠΟΛΥ δυνατα εργαλεια-τετρατροχα) this proposal is just for dinner nothing else!!!Ακομα δεν πηγα εκει που ειπαμε..Να δω ποτε θα τα καταφερω
Καλησπερα
Κααααπως ετσι ...αρα αυτος που εστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα περιμενει μια σελιδα γεματη μουνια κωλοτρυπιδες και βυζια και να λενε ολοι ποσο καυλα εισαι κλπ κλπ κλπ
esy θα δης μισο περιμενεκώλο χατζή θα δούμε σήμερα...?
Αν βρω λιγο χρονο μετα τις γιορτες ισως.. Δεν υποσχομαι τιποτα ομως ...ψησου να σε παω (αμα γουστάρεις τα ΠΟΛΥ δυνατα εργαλεια-τετρατροχα) this proposal is just for dinner nothing else!!!