Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
αργησες ολο και κατι θα εχει μεινη στην κουζινα ;)
Εεεεεπππ γιορτάζει κανείς και κερνάει?
Μόνο καφεδάκι θέλω
αργησες ολο και κατι θα εχει μεινη στην κουζινα ;)
γιορταζει η οικοδεσποινα αθωωθηκε στο δικαστηριο απο τον προεδροΕεεεεπππ γιορτάζει κανείς και κερνάει?
Μόνο καφεδάκι θέλω
κανελί με βούλες ήτανε...?ναι περιμενω τα κουταβακια αν και εμαθα πουληθηκαν ολα
να τα μου ειχε στειλη φωτογραφια ο μπαμπας τους ;) αλλα δεν προλαβα να παρωκανελί με βούλες ήτανε...?
ρε συ με ποιον μοιάζουν...?να τα μου ειχε στειλη φωτογραφια ο μπαμπας τους ;) αλλα δεν προλαβα να παρω
πριβε δικαστηριο χωρις μαρτυρους κατι μου βρωμαει εδω οσμη παραδικαστικου κυκλωματος βλεπω
Αχ τι χαριτωμενουλια τρομαρα μουρε συ με ποιον μοιάζουν...?
κρίμα που δεν πρόλαβε να πάρει ο Τάσος .... :- :- :-Αχ τι χαριτωμενουλια τρομαρα μου
η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη βλεπει
εχω καπαρωσει στα επομενα ;) ο μπαμπας ειναι επιβητωραςκρίμα που δεν πρόλαβε να πάρει ο Τάσος .... :- :- :-
εχω καπαρωσει στα επομενα ;) ο μπαμπας ειναι επιβητωρας
Ναι ...θα βαλω αρνι να το γιορτασουμεγιορταζει η οικοδεσποινα αθωωθηκε στο δικαστηριο απο τον προεδρο
σπλιναντερο και γαρδουμπα δεν εβαλες ;)Ναι ...θα βαλω αρνι να το γιορτασουμε
κρίμα που δεν πρόλαβε να πάρει ο Τάσος .... :- :- :-
Καλημερα γιαβρι μου ...Τσιμπα και μια πετσουλα ...Εβαλα αρνι να το γιορτασουμεΕεεεεπππ γιορτάζει κανείς και κερνάει?
Μόνο καφεδάκι θέλω
θα προτιμούσα κατσικάκι....Καλημερα γιαβρι μου ...Τσιμπα και μια πετσουλα ...Εβαλα αρνι να το γιορτασουμε
στα επομενα θελεις να σου κρατησω ενα ;) ειναι καρπερος ο μπαμπαςΚαλημερα γιαβρι μου ...Τσιμπα και μια πετσουλα ...Εβαλα αρνι να το γιορτασουμε
Τα φαγανε οι πρωινοι ... Ασε που φιλεψα , και σε αλλα νηματα που με αγαπανεσπλιναντερο και γαρδουμπα δεν εβαλες ;)
καλα εσενα θα σου κρατησω αμελετηταθα προτιμούσα κατσικάκι....
Χοληστερινη ε ?θα προτιμούσα κατσικάκι....