TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Γουδεν γουδεν... Μαι ντιαρ , Χαου αρε γιου τουνται ...,,,, OXI HYUDAY ;)γουδεν μοργκεν εβερυ μπουντι
αυτο κανονικαΓουδεν γουδεν... Μαι ντιαρ , Χαου αρε γιου τουνται ...,,,, OXI HYUDAY ;)
σε βλεπω σε μεγαλες περιπετειες μετα την κριτικη του συναγωνιστη θεος μονο που το σκεφτομαι γελαω πολυ αλλα ετοιμαζομαι κιολας την καλημερα μου ξανα και ξαναΓουδεν γουδεν... Μαι ντιαρ , Χαου αρε γιου τουνται ...,,,, OXI HYUDAY ;)
Καλημερα Ανδρεα <<δικαιος δρομος>>Καλημερα ελενα
καλημερα τασο δεν λες εσυ ρε >Καλημερα ελενα
Ε ναι ...Χριστουγεννα ερχονται ..αυτο κανονικα σε βλεπω σε μεγαλες περιπετειες μετα την κριτικη του συναγωνιστη θεος μονο που το σκεφτομαι γελαω πολυ αλλα ετοιμαζομαι κιολας την καλημερα μου ξανα και ξανα
καλημερα τασο δεν λες εσυ ρε >
κοινως ετοιμασου να στολισης απο σημερα τα ΚΛΩΝΑΡΙΑ του δεντρου καλα χριστουγεναΕ ναι ...Χριστουγεννα ερχονται ..
καλημερα και σε εσενα παραπονιαρη!!καλημερα τασο δεν λες εσυ ρε >
στον αντρεα εκανα την παραθεση για δες ;) σε τυφλωσε η δικαιοσυνη
Οχι μια μικρη τσιμπλιτσα στο αριστερο ματιστον αντρεα εκανα την παραθεση για δες ;) σε τυφλωσε η δικαιοσυνη
σημερα εχουμε πολυ δουλεια ;) πρεπει να κοψουμε τους καινουργιους ΚΛΩΝΟΥΣ που θα φυτεψουν ζαηταω και την συνδρομη σουκαλημερα και σε εσενα παραπονιαρη!!
φυσικα ειμαι παρον φιλε γιατι θελω να στολισω και το δεντρο μου!!σημερα εχουμε πολυ δουλεια ;) πρεπει να κοψουμε τους καινουργιους ΚΛΩΝΟΥΣ που θα φυτεψουν ζαηταω και την συνδρομη σου
βερει γουδ εντ γιου?Γουδεν γουδεν... Μαι ντιαρ , Χαου αρε γιου τουνται ...,,,, OXI HYUDAY ;)
ι αμ βερυ φαινβερει γουδ εντ γιου?
Καλημερα ...Θα δουλέψεις της γιορτές ?
Φατνη θα φτιαξουμεκοινως ετοιμασου να στολισης απο σημερα τα ΚΛΩΝΑΡΙΑ του δεντρου καλα χριστουγενα