Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εξαιρετικη προσομοιωση της πραγματικοτητας , που ζουμε στις ημερες μας, αγαπητε συνοδοιπορε Αναστασιε Καριπιδη βεβαιως βεβαιως !!
Εξαιρετικη προσομοιωση της πραγματικοτητας , που ζουμε στις ημερες μας, αγαπητε συνοδοιπορε Αναστασιε Καριπιδη βεβαιως βεβαιως !!
δεν νομιζω αλλα οταν αναφερεσαι καπου καλα ειναι να μιλας ανοιχτα και να λες την αποψη σου εγω δεν συνεχίζω παρακατω και με σενα και με καποιους αλλους απλα λεω το εξης κλεινωντας.Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.δεν γνωριζω κατι εγω μηπως ξερεις εσυ?![]()
Αγαπητε Ανδρεα και Μυρτιλε ας αφησουμε το θεμα εδω..Και ας παμε να γραψουμε την ιστορια παρακατω..δεν γνωριζω κατι εγω μηπως ξερεις εσυ?![]()
εχεις δικιο ποιος να σε παρει στα σοβαρα :- μπερδεμενος εισαι ........ το κλεινω εδω καλη συνεχεια σε ολους μαςδεν νομιζω αλλα οταν αναφερεσαι καπου καλα ειναι να μιλας ανοιχτα και να λες την αποψη σου εγω δεν συνεχίζω παρακατω και με σενα και με καποιους αλλους απλα λεω το εξης κλεινωντας.Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.
Αχ τι γλυκουλης εισαι αννονουλη μου. Μακια μακια μακια στο λαιμο κ στα χειλακια ... :-* :-*
συμφωνω και παλι και σου προσθετο οτι εγω παντα λεω αυτο που θελω να πω κατα την γνωμη μου και δεν ανοικω σε καμια αυλη ουτε ευλογω τα γενια κανενος ειτε με παρουν σοβαρα ειτε οχιδεν νομιζω αλλα οταν αναφερεσαι καπου καλα ειναι να μιλας ανοιχτα και να λες την αποψη σου εγω δεν συνεχίζω παρακατω και με σενα και με καποιους αλλους απλα λεω το εξης κλεινωντας.Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.
αστο τελος μην γαμαμε το νημα της χατζη γιατι ο αννον θελει κωλο παλισυμφωνω και παλι και σου προσθετο οτι εγω παντα λεω αυτο που θελω να πω κατα την γνωμη μου και δεν ανοικω σε καμια αυλη ουτε ευλογω τα γενια κανενος ειτε με παρουν σοβαρα ειτε οχι
:- :- :-Αχ τι γλυκουλης εισαι αννονουλη μου. Μακια μακια μακια στο λαιμο κ στα χειλακια ... :-* :-*
Οχι ρε..
δεν εχουμε κωλο χατζη σημερα![]()
![]()
συμφωνω μαζί σου αλλα οσον αφορα εμενα θα μιλας ανοιχτα οπως πρεπει αλλωστε δεν με γνωριζεις τωρα για τις αυλες μπορεί να μην ειναι αυλη σιγουρα αλλα μπορεί να ειναι και κήπος κανεις δεν ξερει οπως και για μενασυμφωνω και παλι και σου προσθετο οτι εγω παντα λεω αυτο που θελω να πω κατα την γνωμη μου και δεν ανοικω σε καμια αυλη ουτε ευλογω τα γενια κανενος ειτε με παρουν σοβαρα ειτε οχι
οχι δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασουμς το νημα της κοπελας σε καμια περιπτωση απλα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια ελενα συγνωμη για την αναστατωση αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται καλο μεσημεριαστο τελος μην γαμαμε το νημα της χατζη γιατι ο αννον θελει κωλο παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο μεσημερι γιαβρι μου...οχι δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασουμς το νημα της κοπελας σε καμια περιπτωση απλα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια ελενα συγνωμη για την αναστατωση αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται καλο μεσημερι![]()
Εγω απο οτι εχεις καταλαβει , εχω την δυνατοτητα προσαρμογης , ακομα και σε ακραια γεγονοτα..το νερο και το αλατι ισως εχεις δικαιο ειναι γιατρια σε πολλα πραγματα.Η θάλασσα είναι εξίσου βαθιά τόσο στη νηνεμία όσο και στην καταιγίδα. Οπότε χρειαζεται παντοτε αναπροσαρμογή και στα γεγονότα που συμβαίνουν και σε αυτα που θα συμβούν αυριο κα ΧΑΤΖΗ
δεν θα απαντουσα αλλα εκανες παραθεση και πρεπει να σου απαντησω για να μην υπαρχουν κενα.Να θυμάσαι: Κάθε φορά που κάποιος σε πουλάει, η αξία σου ανεβαίνει και εσυ τουλαχιστον τόχεις κανει σε πολλους καλη συνεχεια σε ολουςεχεις δικιο ποιος να σε παρει στα σοβαρα :- μπερδεμενος εισαι ........ το κλεινω εδω καλη συνεχεια σε ολους μας![]()