ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τι εχουμε εδω
Ήρθε η Γεννηματά τώρα...Πρασινοφρουρε Ευριπίδου 16 Σαλονικα . Πήγαινε . Το Λενιο δεν τη χρειάζεται. Τωρα που ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ έδυσε και η Δησυ( δημοκρατική συμπαράταξη )έδυσε και αυτη η ηθακη θα σου χρειαστεί
Ήρθε η Γεννηματά τώρα...
Έλα διεστραμμενε...Εδώ κάνουμε πολιτική συζήτηση... Είναι σαν λες ότι η πολιτική είναι για τον π@#€&ο...Καινούργια? Ανεξάρτητη
πρόγραμμα δωράκι...?Ήρθε η Γεννηματά τώρα...
Ναι γιαβρι μου υπάρχει...Δεν θυμάμαι τώρα που ...Αλλά υπαρχει νομίζω, κάπου εκεί πίσω στο χρόνο...Αλλά έχω ξεχάσει και την χρονολογιαΥπαρχει πολιτικη στην Ελλαδα?????αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχα
Έχει ..πως δεν έχει ...Αλλά ακόμα δεν φαίνεταιδεν εχει η γενηματα προγραμμα
Ο Χρυσούς Αιών του Περικλέους 5ος π.Χ. αι.Ναι γιαβρι μου υπάρχει...Δεν θυμάμαι τώρα που ...Αλλά υπαρχει νομίζω, κάπου εκεί πίσω στο χρόνο...Αλλά έχω ξεχάσει και την χρονολογια
κ γω τη θυμαμαι (κ τη χρονολογια)αλλα δεν την αναφερω...αυτο που ξερω ειναι ενα.οτι ακομη υπαρχεουν ελευθεροι δρομοι κ ομορφες διαδρομες για οδηγηση κ οχι μονο..κ καλοι Ανθρωποι μεγαλης ηλικιας,στην ΕΠΑΡΧΙΑ!Ναι γιαβρι μου υπάρχει...Δεν θυμάμαι τώρα που ...Αλλά υπαρχει νομίζω, κάπου εκεί πίσω στο χρόνο...Αλλά έχω ξεχάσει και την χρονολογια
και μόνο για καμμιά 20ρια χρόνια...Ο Χρυσούς Αιών του Περικλέους 5ος π.Χ. αι.
τελευταια φορα...
. Ι got the messageκ γω τη θυμαμαι (κ τη χρονολογια)αλλα δεν την αναφερω...αυτο που ξερω ειναι ενα.οτι ακομη υπαρχεουν ελευθεροι δρομοι κ ομορφες διαδρομες για οδηγηση κ οχι μονο..κ καλοι Ανθρωποι μεγαλης ηλικιας,στην ΕΠΑΡΧΙΑ!
μας σωσανε ομως...ειναι το μονο που εχουμε να λεμε μεχρι τωρα....και ο ζαμπεταςκαι μόνο για καμμιά 20ρια χρόνια...
Ασε γιατι αμα πας στο φβ μου περσυ την <<γνωστη ημερομηνια>>, θα βρεις ενα πολεμο.....Δεν θελει πολυ να γινει μπουρλοτο ολα εδω μεσαμας σωσανε ομως...ειναι το μονο που εχουμε να λεμε μεχρι τωρα....και ο ζαμπετας