trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
ότι δωρο θελει ας μας κανει, η κινηση μετραειΚοκόρια αστέ το καυγά και απαντήστε επι της ερωτήσεως
ότι δωρο θελει ας μας κανει, η κινηση μετραειΚοκόρια αστέ το καυγά και απαντήστε επι της ερωτήσεως
[size=10pt][size=10pt] ΑΚΟΥΩ
ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΥΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 2000 ΣΕΛΙΔΕΣ[/size][/size]
Καλως ??
Καλημερα γιαβρι μου και απο τις δωθε γειτνιες
Eσύ φρόντισε τα του οίκου σου (θα τα πούμε άλλη μέρα με εκτεταμένο email) και να μην ανακατεύεσαι σε αντρικές δουλειές ΓΚΡ......ΦΕΥΓΩ ΟΜΩς ΤΩΡΑ ..ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΘΗΤΕ PLEASE..
Τίποτα, αλλά να πάρεις εκείνο που σου λέω τόσο καιρό (θα γραφτεί και στο ημέηλ). Άντε να ανεβάζεις φωτογραφίες καλύτερες και βίντεο για τώρα η άποψή μου για τα τζάμπα της 1000στής σελίδας την ξέρεις και προσωπικά.[size=10pt][size=10pt] ΑΚΟΥΩ
Μερικά από τα υπόλοιπα στοιχήματα - ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΛΙ ΑΡΙΘΜΩΝ ξανά
TO ΛΙΓΟΤΕΡΟΑμάν τώρα το είδα ...
Σου αφιερώνω το 'Il me dit que je suis belle - Αυτός μου λέει ότι είμαι όμορφη' της Patricia Kaas της Μεγάλης Κυρίας του Γαλλικού τραγουδιού της εποχής μου βεβαίως
Η Κυρία με Κ κεφαλαίο τραγουδάει για την παρούσα Κυρία με Κ κεφαλαίο.
:-*TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΕΝΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ[size=10pt][size=10pt] ΑΚΟΥΩ
Καλημερα Τασο.. Καλη βδομαδα να εχουμε ολοικαλημερα στην κυρια σε ολο τον κοσμο και καλη εβδομαδα ;) τελικα αν και ελειπα το σαββατοκυριακο τα ιδια πραγματα ειδα τον ιδιο χαζο να κανει like στην εξυπναδα του καθε τρομπα τελικα καποιοι ανθρωποι δεν αλλαζουν
Καλημερα Κυριες και Κυριοι του νηματος .Καλη βδομαδα
Καλημερα Κυριες και Κυριοι του νηματος .Καλη βδομαδα
79 ΜΕΘ ουγκαντα 16 μηνες μαχιμος ;).... οποτε γιορταζω περιμενω δωραΚαλημερα καλή βδομάδα σε όλους. Χρόνια πολλα στις Βάρβαρες. Αλλα και στο πυροβολικό μας.
καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε