ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
καλησπερα σε όλους η νεα version τατοο κα ΧΑΤΖΗ πρέπει να ειναι Ιμπρεσιονιστικού χαρακτήρα αν δεν κανω κάποιο λάθος καλή εβδομαδα σε όλους
καλησπερα σε όλους η νεα version τατοο κα ΧΑΤΖΗ πρέπει να ειναι Ιμπρεσιονιστικού χαρακτήρα αν δεν κανω κάποιο λάθος καλή εβδομαδα σε όλους
βαζω ενα χριστουγενιατικο τραγουδι ελενα για το καλο
βαζω ενα χριστουγενιατικο τραγουδι ελενα για το καλο
Ο Ιμπρεσιoνισμος γιαβρι μου κανει την προσπάθεια να μεταδώσει στο θεατή τις εντυπώσεις που ο ίδιος ο καλλιτεχνης ζωγραφος αντιλαμβανεται για το μοντελο....καλησπερα σε όλους η νεα version τατοο κα ΧΑΤΖΗ πρέπει να ειναι Ιμπρεσιονιστικού χαρακτήρα αν δεν κανω κάποιο λάθος καλή εβδομαδα σε όλους
Οι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι θέλησαν να αποτυπώσουν την άμεση εντύπωση (impression) που προκαλεί ένα αντικείμενο ή μια καθημερινή εικόνα.Οπότε οπως και να το βλέπουμε δεν θα διαφωνησουμε αλλωστε Η τέχνη δεν είναι καθρέφτης όπου καθρεφτίζεται ο κόσμος, αλλά ένα σφυρί με το οποίο του δίνουμε σχήμα.Ο Ιμπρεσιoνισμος γιαβρι μου κανει την προσπάθεια να μεταδώσει στο θεατή τις εντυπώσεις που ο ίδιος ο καλλιτεχνης ζωγραφος αντιλαμβανεται για το μοντελο....
Εν αντιθεσει με το τατοο μου... που ειναι realistic
Kαλησπερα
Eξαιρετικη επιλογη
Εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου , τις αναμνησεις σου , τα παθη σου , τους φοβους σου.....αν θα σε αρεσει ενα αρωμα .Έλενα έχεις καμιά πρόταση για αντρικό άρωμα γιατί θέλω να αλλάξω ρεπερτόριο;
ΚΑΡΓΧΙΟΛΗ ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ..... :coolcondom: .
azaro και emporio armaniΕξαρταται απο τον χαρακτηρα σου , τις αναμνησεις σου , τα παθη σου , τους φοβους σου.....αν θα σε αρεσει ενα αρωμα .
Σε πολλους ανδρες ταιριαζει , η azaro chrome (παλια αλλα σταθερη αξια). Eπισης σε πιο μυστηριωδεις προσωπικοτητες θα ταιριαζε η angel
Yπαρχουν χιλιαδες αρωματα εκει εξω .. Εμπα σε ενα shefora και δοκιμασε κατι που σου ξυπναει αναμνησεις και ομορφα συναισθηματα !!
Κατι που σου φτιαχνει την διαθεση ;)
emporio armaniazaro και emporio armani