ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
το τι είμαι δικο μου θεμα και όπως ειπα δεν θα απολογηθω για ένα αστειο που εκανα σαν απαντηση σε σχολιο αλλου ατομου οποτε μπορεις να βγαζεις οσα κομπλεξ εχεις και να δειχνεις το ποσο στενόμυαλος εισαι keep it goingείσαι εσύ ανοιχτόμυαλος ...και όχι μόνο...!!!
ανοιχτό...τέτοιε ...το τι είμαι δικο μου θεμα και όπως ειπα δεν θα απολογηθω για ένα αστειο που εκανα σαν απαντηση σε σχολιο αλλου ατομου οποτε μπορεις να βγαζεις οσα κομπλεξ εχεις και να δειχνεις το ποσο στενόμυαλος εισαι keep it going
ξυδακι για τα νευρακια και αν εχεις παραπονα στο γυναικολογο σουανοιχτό...τέτοιε ...
πετάχτηκες σαν να μην πω τι και σου ανοίξω την όρεξη σε σχόλιο που αφορούσε έμενα...
κάτι άλλο...?
σύστησε μου τον δικό σου...ξυδακι για τα νευρακια και αν εχεις παραπονα στο γυναικολογο σου
ενα βιντεακι ολιγολεπτο δε θα ηταν ασχημο!![size=10pt][size=10pt] ΑΚΟΥΩ
ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΥΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 2000 ΣΕΛΙΔΕΣ[/size][/size]
σαν τη δικη σου κρυφοπουτανιτσα δεν νομιζω τετοιο μενος για ένα σχολιο μαλλον θα καυλωσε το κωλομουνακι σουσύστησε μου τον δικό σου...
έχεις πείρα...
φιλε αν μπορεις σταματο εδω δεν ειναι ωραιο τωρα να χαλαμε το νημα για χαζομαρες παμε παρακατωσαν τη δικη σου κρυφοπουτανιτσα δεν νομιζω τετοιο μενος για ένα σχολιο μαλλον θα καυλωσε το κωλομουνακι σου
όχι ρε παίχτη...anon δεν βαρέθηκες να μαλώνεις ρε φίλος με το παραμικρο έλεος για μανουρα μπαίνεις εδώ?
Επειδή με το ρυθμο που παει το νημα θα σκάσει κάπου μεσα Φεβρουαρίου δηλαδη η αγιου Βαλεντίνου οποτε θα κανονίσουμε φαγητο στο Κουκλάκη η θα σκάσει γενικά μεσα στις αποκριες οποτε πάρτη μασκέ . Δεν ειπα ματια ερμητικά κλειστα ε; Μη μπερδευόμαστε[size=10pt][size=10pt] ΑΚΟΥΩ
ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΥΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 2000 ΣΕΛΙΔΕΣ[/size][/size]
ανοιχτό...τέτοιε....σαν τη δικη σου κρυφοπουτανιτσα δεν νομιζω τετοιο μενος για ένα σχολιο μαλλον θα καυλωσε το κωλομουνακι σου
Σημειωνω εγω !!ενα βιντεακι ολιγολεπτο δε θα ηταν ασχημο!!
καλο βραδυ!!Σημειωνω εγω !!
ΦΕΥΓΩ ΟΜΩς ΤΩΡΑ ..ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΘΗΤΕ PLEASE..
SEE YOU LATER :-* :-*
αν διαβασεις τα σχολια δεν το ξεκινησα εγω με τις προσβολες, προσωπικα δεν εχω θεμα το χαβαλέ μου κανωφιλε αν μπορεις σταματο εδω δεν ειναι ωραιο τωρα να χαλαμε το νημα για χαζομαρες παμε παρακατω
Σημειωνω εγω !!
ΦΕΥΓΩ ΟΜΩς ΤΩΡΑ ..ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΘΗΤΕ PLEASE..
SEE YOU LATER :-* :-*